Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Μπακάλικο η ΕΡΤ των χρυσοπληρωμένων υπαλλήλων !!




Η ώρα είναι περασμένες 2 και στο ζάπιγκ που κάνω στην τιβι, πέφτω σε κλασσική μουσική στην ΕΤ1. Απο τη σκηνοθεσία, την ηχοληψία και τα συμπαρομαρτούντα, μπορει να καταλάβει κάποιος, ότι είναι ελληνική παραγωγή σε ελληνική συναυλία. Δουλεμένη η ορχήστρα αν και λόγω ηχοληψίας δεν μπορει κανεις και ναναι σίγουρος ότι τ'ακούει όλα ... και σε κάποια στιγμη ενω έχω κάνει πάλι κάποιο μικρο ζάπιγκ, βλέπω ένα σολίστα στο πιάνο. Είναι ένας εκπληκτικός και εκφραστικός νέας ηλικίας σολίστας και αν δεν είχε μακρυά μαλλιά θα έλεγα ότι είναι ο Σγούρος. Προσπαθώ να μπω στη σελίδα της ΕΤ1 στο ίντερνετ να ενημερωθώ τι ακριβώς βλέπω !!
Φεύ !!
Πατώντας ΕΤ1 βγαίνει : Παίζει τώρα
Μουσικό πρόγραμμα   Δείτε σήμερα"FAΖIL SAY"


Αυτη είναι η χλιδάτη ΕΡΤ, των τρελλών μισθών και των ασύλληπτων "παραγωγών" !!
Πρωτοχρονιά, πόσα ναναι τα εορταστικα της 5 ;; 6 ;; Χάθηκε να βάλουν ένα τίτλο, εάν μικρο κατατοπιστικό κειμενάκι για το τι βλέπει ο άμοιρος ο θεατής που έχει πληρώσει κιόλας την κρατική τηλεόραση ;; Τόσα λέφτα παίρνουν, σαν σεϊχηδες των Εμιράτων έχουνε "καταντήσει" !! Αλλά βέβαια την κοπανήσανε όλοι στα Γκσταάντ και στις Νέες Υόρκες ... Χριστουγεννιάτικα  !!

Τέλος πάντων ... ο Fazil Say γιατι περι αυτου επρόκειτο, είναι ένας σχετικά νέος και ταλαντούχος Τούρκος πιανίστας για τον οποίο μπορείτε να δείτε εδω.
Τα υπόλοιπα που και πως ... αν είμαστε τυχεροί θα μάθουμε κάποτε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades