Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Σαν του Παυλόπουλου έγινε η εκπομπή του Φέρρη ...

Στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΤ 3 βλέπουμε την εκπομπή "Ονείρου Ελλάς" του Κώστα Φέρρη και διαπιστώνουμε με τα ντεκορ, τις επιλογές των τραγουδιών, τα χορευτικά και όλο το στήσιμο ότι έγινε μία απο τα ίδια με τις εκπομπές του στυλ "όλα τα σφάζω" του Παυλόπουλου ή του Παπαδόπουλου, που κι αυτες ήταν αντιγραφές της εκπομπής της Διγενή που έκλεισε τον κύκλο της αφου μάζεψε όλο το "χαρτί" επι μια 5ετία ή και παραπάνω ...  Το μόνο που έλειπε, ήταν οι καλεσμένοι, τα πιοτά, τα φαγητά και οι γνωστες πλακίτσες των ίδιων και των ίδιων μαϊντανών !! 


Θα μου πεις, τι σ'ενόχλησε ;; Το ότι χορεύουνε ;; Το ότι τα λένε όλα ;; 
Δε λέμε να μη χορευουν ... αλλα απο τη μιά πάει να κάνει έρευνα και δεν ξέρω και γω τι άλλο πάλευε, με τόσα αλούτερα κείμενα και μπερδεμένο καμβά.... μόνο τώρα τελευταία είχε στρώσει όταν παρουσίαζε ανα χρονιά τα γεγονότα και έβαζε το δικο του αλάτι και πιπέρι αφου απο κάποια χρονολογία και μετα τα έζησε ... κι απ'την άλλη παρουσιάζει ένα βαριετέ για όλα τα γούστα και βγάλε, με κομφετί και αισθητική λίγο απο κάθε περασμένη δεκαετία !! 


Δεν πιστεύω ο Κ.Φ. να ενθουσιαστεί απο το προηγούμενο σχόλιο και αρχίσει τις προσωπικές αφηγήσεις αβέρτα, που εγω τις ακούω ευχάριστα ... ας κάνει αυτο που νομίζει ή έχει ξεκινήσει απο την αρχη όσο σουρεάλ και αλαλούμ κι αν είναι ... αν και φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλάνο, αλλά είναι μια εργολαβία που προσπαθεί να δικαιολογήσει την ύπαρξη της, δυστυχώς !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades