Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Αποχώρησε από τη ΝΔ ο Νομάρχης Χανίων Γρ. Αρχοντάκης

Την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία, γνωστοποίησε το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης. Ο κ. Αρχοντάκης, ο οποίος είχε υποστηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ την Ντόρα Μπακογιάννη, ρωτήθηκε για τη στάση που ο ίδιος θα τηρήσει μετά την εκλογή του κ. Σαμαρά και απάντησε: "Το κόμμα της ΝΔ αυτή τη στιγμή και μετά τη στροφή της ΝΔ προς τα δεξιά δεν με εκφράζει. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ μέλος της ΝΔ ως την προηγουμένη Κυριακή, που συνειδητά πήγα και γράφτηκα για να ψηφίσω. Μετά και τη σημερινή μου δήλωση δεν ανήκω στη ΝΔ". Ο κ. Αρχοντάκης είχε εκλεγεί το 2006 με την υποστήριξη της ΝΔ και δικαιολογώντας την απόφασή του, τόνισε πως είναι προσωπική του επιλογή. "Τη δήλωση αυτή την κάνω όχι ως νομάρχης που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ το 2006, άλλα ως άνθρωπος που τάχθηκε φανερά, συνειδητοποιημένα, υπέρ της υποψηφιότητας της κ. Μπακογιάννη και με βάση τη δήλωση που έκανα την προηγουμένη εβδομάδα που ήταν μια ιδεολογική προσέγγιση και μια ιδεολογική στήριξη σε αυτό που εκφραζόταν από την κ. Μπακογιάννη, σήμερα κάνω τη συγκεκριμένη δήλωση που και αυτή είναι καθαρή και απολύτως συνειδητοποιημένη". Ο κ. Αρχοντάκης υποστήριξε πως η εκλογή Σαμαρά επιτυγχάνει μόνο τη διεύρυνση προς τα δεξιά και δεν καλύπτει το μεγάλο πολιτικό χώρο του κέντρου.

Ειδήσεις Google Χανια

ΣΧΟΛΙΟ

Α ρε Γρηγόρη .. ετσά μωρε είναι οι παίχτες οι καλοι ;; Κατένε και να χάνουνε όσοι παίζουνε τουτανά τα παιχνίδια κουμπάροοο ...
Κι αυτο το "δεν ήμουνα μέλος" τι τόθελες πάλι ; Μήπως ήσουνε ΚΚΕ ;;

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Επειδή έρχονται εκλογές, με πολλές πιθανές αλλαγές, καλή είναι και η "ανεξαρτησία". Όλο και κάποια υποστήρηξη θα κερδίσει. Σιγά μη χάσει η Βενετιά βελόνι!

cretan music - mantinades