Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ε.Λ.Α. ....

Κάναν το επαναστατικό τους καθήκον, παραδέχθηκαν ότι ήταν τρομοκράτες, έγιναν κατόπιν ένα με το σύστημα (εργολάβος-ξενοδόχος, δήμαρχος, υπάλληλος κλπ) και αθωώθηκαν κιόλας γιατί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ (σηκωθείτε όλοι όρθιοι μέσως !!!) έκρινε πως αφου δεν έχει στοιχεία είναι κρίμα να κάνει κανένα δικαστικό λάθος και κλείσει άδικα στη φυλακή αθώους κι έτσι τους αθώωσε όλους ...

 Α ρε σκρόφα κοινωνία ...

GREECE-SALONIKA

Αθώοι κρίθηκαν από το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων οι τρεις κατηγορούμενοι (Χρήστος Τσιγαρίδας, Αγγελέτος Κανάς και Ειρήνη Αθανασάκη) για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ΕΛΑ.Ο Χρηστος Τσιγαρίδας, κρίθηκε...ομόφωνα αθώος για συμμετοχή στην οργάνωση μέχρι το 1989, αλλά και για το μετέπειτα διάστημα έως το 1995.Η απόφαση ελήφθη λόγω έλλειψης στοιχείων και παρά το γεγονός ότι ο Χρήστος Τσιγαρίδας έχει παραδεχτεί την συμμετοχή του στην οργάνωση.

Ο Αγγελέτος Κανάς κρίθηκε αθώος κατά πλειοψηφία για συμμετοχή σε εκρήξεις και απόπειρες ανθρωποκτονιών καθώς και για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του αστυνόμου Βέλλιου.
Η Ειρήνη Αθανασάκη κρίθηκε ομόφωνα αθώα. Τρία μέλη του δικαστηρίου έκριναν ότι δεν συμμετείχε στις πράξεις της οργάνωσης ενώ δύο μέλη εκτιμούν ότι συμμετείχε απο το 1987 μέχρι το 1995 αλλά δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία συμμετοχής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades