Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Απίστευτο !!! Ελεύθερα τα Φ.Ε.Κ. στο Διαδίκτυο !!!!

i-reporter 

Μόλις πληροφορηθήκαμε το "θεόκουφο" αυτο νέο !!! Το κράτος ΘΑ καταργήσει την ΠΩΛΗΣΗ της ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ που πάντοτε και μέχρι αυτη τη στιγμη γίνεται προϊόν συνναλαγής και εμπορίου απο το το Εθνικό Τυπογραφείο και τα κοράκια που βρίσκονται εκει γύρω, αλλα και ιντερνετικά !!
Στο ίδιο πλαίσιο υπάρχουν επαγγελματίες που βιοπορίζονται, αλλά και θησαυρίζουν, συγκεντρώνοντας τους Νόμους και διατάγματα που αφορούν διάφορους κλάδους και τα μοσχοπουλάν σε τεύχη και τόμους, σε δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες ενδιαφερομένων που δεν έχουν το χρόνο να τρέχουν να πάρουν το κάθε ΦΕΚ που βγαίνει !!
Είναι ένα βήμα προς το εκδημοκρατισμό και την απο-γραφειοκρατκοποίηση -και ύστερα ξυπνήσαμε...- πάντως καλοδεχούμενο !!!

Ο υπουργός Εσωτερικών διευκρίνισε ότι η ανάρτηση είναι υποχρεωτική και ειδικά σε εκείνες τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει δημοσιοποίηση, από τα υφιστάμενα μέσα (π.χ. ΦΕΚ), καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα εκτελείται η πράξη ή η απόφαση. Επίσης, προβλέπεται δωρεάν πρόσβαση των πολιτών στα ΦΕΚ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades