Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Πιό γάμ... σε τα, δε γίνεται !!!


Υπο αυστηρή επιτήρηση η Ελλάδα λέει ο Τρισέ και καπάκι ο ποδηλάτης, πρώην μαριχουανάκιας Γιωργάκης, ανακοινώνει  3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ !!!
Σιγα το δύσκολο ρε φίλε ... και ένα μωρο παιδί θα το σκεφτότανε αυτο !!! Μιλάμε για 11 εκατομμύρια κόσμο επίσημα και 14 ανεπίσημα ... Ελληνες, Αλβανούς,  Ρώσσους, Βούλγαρους, Ρουμάνους, Γεωργιανούς, Ουκρανέζες, Μολδαβές, Μουσουλμάνους Ελληνες (Τούρκους όπως λένε οι ίδιοι), Αφγανούς, Πακιστανούς, Σομαλούς, Ιρακινούς, Σύριους, Αιγύπτιους, Σέρβους, Πολωνούς, Φιλλιπινέζες και εσχάτως και Κινέζους !!! Ολες αυτες τις φυλες διαφεντεύεις κύριε Παπανδρέου !!!
Αν καταλάβατε μέχρι τώρα είχαμε μια κυριλέ ασυλία στο ΠΑΣΟΚ, που υποτίθεται πως κυβερνάει αυτο τον τόπο ...

Μετα λοιπον απο 2 μήνες όπου χρειάστηκαν για να δούμε τα πρώτα δείγματα της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, δεν απομένει παρα να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράματα ρεαλιστικά και ωμά, ώς έχουν δηλαδής και όχι ωραιοποιημένα και να φωνάζουμε απελπισμένα, αφου οι κυβερνώντες εισπράτουν το 10χίλιαρο και δεν ξέρω και γω πόσα άλλα μαύρα ... και που να μεινει χρόνος να σκεφτουν το λαουτζίκο αφου πρέπει να βρουν χρόνο να τα ξοδέψουν !!!

12 % του ΑΕΠ το έλλειμα μας σαν χώρα και 100 % το έλλειμα σε εμπιστοσύνη, 100 % το έλλειμα σε ενημέρωση, 100 % σε αξιοπιστία !!! Ακούμε ΘΑ κάθε μέρα και όσο περνάνε οι μέρες δεν γίνεται τίποτα. Εμεις χαζολογάμε, ανακοινώνουμε μέτρα πομφόλυγες και πάμε για καφεδάκι να μπανίσουμε κανα γκομενάκι και ότι κάτσει ... και ο Τρισέ τρέχει σαν πούστης να μας βγάλει χρεωμένους, μπατιρημένους και να πουλήσει δάνεια με όρους μπανανίας !!!
ΓΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ !!!!

Καπάκι και η γρίππη με τα εμβόλια που κανείς δεν παίρνει την ευθύνη αν είναι επικίνδυνα ή όχι και καθως έρχονται οι γιορτές και η αγορά έχει πάθει καθίζηση με πτώση του τζίρου στο 20-25  % επίσημα, τα αγροτικά προϊόντα να παραμένουν σε εξευτελιστικές τιμες, οι μεγάλες επιχειρήσεις και τα φιλέτα πουλημένα σε Γερμανούς, Γάλλους, Κινέζους κλπ, απολύσεις κάθε μέρα, ασφαλιστικά ταμεία διαλυμένα, μπορούμε να πούμε ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!





«Kαμπανάκι» Τρισέ για την ελληνική οικονομία
Σε συνέντευξή του στη Le Monde, o διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έκανε λόγο για απώλεια εμπιστοσύνης των αγορών στην χώρα μας εξαιτίας της μελανής οικονομικής κατάστασης.


Η δημοσιονομική κατάσταση σε μερικές ευρωπαϊκές χώρες είναι τόσο κακή, που υπάρχει κίνδυνος να χάσουν την εμπιστοσύνη των αγορών, προειδοποιεί ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde.Η προειδοποίηση αφορά εμμέσως πλην σαφώς την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον κ. Τρισέ, «μερικές χώρες είναι σε σχετικά ευνοϊκή θέση επειδή η προηγούμενή τους διαχείριση ήταν σοφή και συνετή».
Ο επικεφαλής της ΕΚΤ τόνισε χαρακτηριστικά ότι η επιτυχία της ανάκαμψης στην Ευρώπη εξαρτάται από την εμπιστοσύνη των επενδυτών στη φερεγγυότητα των κυβερνήσεων που εκδίδουν χρέος.Την προηγούμενη εβδομάδα ο διοικητής της ΕΚΤ είχε διαμηνύσει στην Ελλάδα ότι θα μπορούσε να τεθεί σε αυστηρό καθεστώς επιτήρησης στα πρότυπα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εάν δεν κατορθώσει να ελέγξει αποτελεσματικά τα δημοσιονομικά μεγέθη της.
Υπέρ του ισχυρού δολαρίου τάσσεται ο Τρισέ
Παράλληλα, ο Τρισέ χαιρέτησε τη δέσμευση των ΗΠΑ για ένα ισχυρό δολάρια, λέγοντας προς τη γαλλικη εφημερίδα Le Monde ότι μια τέτοια θέση ωφελεί το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας.
«Η ισχύ του δολαρίου… δεν είναι μόνο προς συμφέρον των ΗΠΑ αλλά επίσης και της ολόκληρης της παγκόσμιας κοινότητας», δήλωσε σε συνέντευξη προς την εφημερίδα ο κ. Τρισέ, η οποία θα δημοσιευτεί αύριο.
Τη θέση ότι το ισχυρό δολάριο είναι «πολύ σημαντικό» για τις ΗΠΑ, εξέφρασε την περασμένη εβδομάδα και ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ.
Το ασθενές δολάριο ενισχύει τις εξαγωγές των ΗΠΑ, αλλά συχνά εις βάρος της Ευρωζώνης, καθώς το συγκριτικά ισχυρότερο ευρώ καθιστά τις εξαγωγές της ζώνης τους ευρώ λιγότερο ανταγωνιστικές.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades