Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Η μπανανία σε όλο της το μεγαλείο

Απο το τοπικο αστυνομικό δελτίο

Εικοσιτρία άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Χανίων, ενώ βεβαιώθηκαν 460 συνολικά παραβάσεις στην διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στην πόλη και στην ύπαιθρο του νομού Χανίων από το σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, βεβαιώθηκαν:
- Δέκα πέντε (15) παραβάσεις σε βαθμό πλημ/ματος για λειτουργία καταστήματος υγειον. ενδιαφέροντος, άνευ άδειας ίδρυσης και λειτουργίας.
- Πενήντα πέντε (55) παραβάσεις υγειον/κού καν/σμού, σε βαθμό πλη/ματος
- Τριάντα (30) παραβάσεις σε βαθμό πταίσματος, ήτοι τέσσερις για διατάραξη κοινής ησυχίας (ηχορύπανση) και 26 για λειτουργία μουσικών οργάνων χωρίς άδεια.
-Διακόσιες εβδομήντα πέντε (275) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. από τις οποίες:
- οι 8 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
- 60 για υπερβολική ταχύτητα, 28 για κράνος, 44 για ζώνη και 19 για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγού

-Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί όταν μέσα στα οστα απο κρέας που μετέφεραν οι δυο στις φυλακές Χανίων στον τρίτο είχαν κρυμμένες συσκευασίες ηρωίνης βάρους 2,5 γρ. Ακόμα ένας ημεδαπός όταν προσπάθησε να κρύψει στην άκρη του δρόμου πιστόλι με γεμιστήρα και 7 σφαίρες. Ακόμα μία ημεδαπή όταν προσποιούμενη σε κατάστημα την πλανόδια αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη

Μήπως διάβασαν τα σχόλια μας προ ημερών και συγκινήθηκαν ;; Μακάρι ... Καλα οι του ποινικού ειδήσεις είναι συχνες, όπως και οι ζώνες και τα κράνη ... αλλα αυτο που σοκάρει είναι : 19 ΑΤΟΜΑ (σ'ενα βράδυ) ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και μάλιστα Πέμπτη βράδυ ... φανταστείτε τα Σαββατοκύριακα !! Και ακόμα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ !!
Η μπανανία σε όλη της το μεγαλείο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades