Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Πάτρα: Κατάμεστη η Αγία Αλεξιώτισσα στην κηδεία του Μπάμπη Γκολέ- Στερνό αντίο με τα τραγούδια "το μαγκαλάκι" και το "αχ τσιγγάνα" σε έναν μεγάλο ρεμπέτη

 

Σε κλίμα θλίψης αλλά και αρχοντιάς, όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο ρεμπέτη, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, αλλά και πολλοί άνθρωποι που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του, αποχαιρέτησαν στην Αγία Αλεξιώτισσα τον αγαπημένο τους Μπάμπη Γκολέ που έφυγε στα 68 του χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Παρόντες για το τελευταίο αντίο, οι βουλευτές Βασίλης Χατζηλάμπρου, Νίκος Τσούκαλης, Νίκος Καραθανασόπουλος, ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, η δημοτική σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σιγαλός, ο ρεμπέτης Γιώργος Ξηντάρης και πολλοί πολλοί άλλοι. 

Έξω από το ναό, μια ορχήστρα με μπουζούκια και ούτι, τα αγαπημένα του μουσικά όργανα που τα υπηρέτησε πιστά, τον περίμενε για να τον συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία με το τραγούδι "το μαγκαλάκι" που ο ίδιος είχε ζητήσει και το "αχ τσιγγάνα".
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός έγινε με ό,τι αγάπησε περισσότερο ο Γκολές: με την μουσική. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/310101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades