Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

όλα γιά τα φράγκα Χαρουλίτα...


 Κορδελιάστρα ήταν και γιά μοντελίστ πήγαινε... σε μιά μάλιστα συνέντευξη δεν ήθελε ούτε καν να αναφέρει το "μοντελίστ" που αντιστοιχούσε κάποτε στην πιό "ανεβασμένη" μοδίστρα... όλα αυτά γύρω στο 1965-1969, όταν πίστεψε ότι η καλή της φωνή μπορεί να την οδηγήσει μακρυά από αυτή τη ζωή, τη μάλλον μίζερη.

  Σήμερα κολυμπάει στα πλούτη, τεράστιες περιουσίες ακίνητα, μετοχές, ομόλογα, καταθέσεις και ποιός ξέρει τι άλλο.. σκοτιστήκαμε στο φινάλε... και τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, εκεί, επίμονα να της κάνουν πανάκριβες παραγωγές για να "φάει" "πολιτισμό" ο λαός, να μην ακούσει οτιδήποτε άλλο, εί μη μόνο τα θέλω του Μάτσα και του κάθε βολεμένου μεγαλοεργολάβου της ελληνικης μουσικής παραγωγής.



 Κι ο λαουτζίκος, ο χτυπημένος από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ γιά τα οποία η συγκεκριμένη "αξία" (έτσι λέει γιά τον εαυτό της) "δε λέει κουβέντα", ο λαός αυτός λοιπόν, να πάει να τ'ακουμπήσει στη Χαρούλα, την "απλή" τη "λαϊκιά"... έλεος σύντροφοι, σκεφτείτε ότι εμείς σας πληρώνουμε με το 50ρικο κάθε ηλεκτροδοτούμενης επιφάνειας το χρόνο!!!

Δεν είναι μόνο η παραπάνω χρυσολάρυγγη... δύο, τρεις ακόμα μεγαλοκοπέλλες, που μόλις πρόκειται να ανεβούν τα σκαλιά κάποιου Μέγαρου ή Ηρώδειου ή Παλλάς, ανοίγουν διάπλατα τα κανάλια, να μας πουν τον "πόνο"τους... Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε...


ΥΓ

Ειι ψιτ.. ο λαός πεινάει... ο λαός αυτοκτονεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades