Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σε φιλικά σπίτια «κρύφτηκαν» οι παίκτες της ΑΕΚ


Μία ημέρα μετά τα πρωτοφανή γεγονότα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο ματς με τον Πανθρακικό, το μέλλον της ΑΕΚ είναι άγνωστο και σκοτεινό.

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε δύο ημέρες ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι διανυκτέρευσαν σε φιλικά σπίτια φοβούμενοι τυχόν επιθέσεις σε βάρος τους. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιοι θα βρεθούν στην προπόνηση της Τετάρτης και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα παίξει η ΑΕΚ την Κυριακή εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Ο προπονητής της Ενωσης είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος αλλά θα προσπαθήσει να συμμαζέψει τα κομμάτια της ομάδας και να παρατάξει μία ομάδα στον αγώνα της Κυριακής, που να μπορεί να είναι ανταγωνιστική.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Δημητρέλος έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο με καρδιακό πρόβλημα. Υποβλήθηκε σε στεφανιογράφημα και περιμένει τα αποτελέσματα.

Σε ό,τι αφορά στην απουσία του από τα αποδυτήρια, μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό, οι πληροφορίες λένε ότι οι άνθρωποι της ασφάλειας της Ενωσης ειδοποίησαν τον πρόεδρο να φύγει στο 65’ της αναμέτρησης γιατί ήδη στη θύρα 29 είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της ομάδας με σκοπό να κάνουν κίνηση προς τις θέσεις των επισήμων.

Ετσι ο Δημητρέλος αποχώρησε και στο τέλος ο Τραϊανός Δέλλας τον έψαχνε και προσπαθούσε μόνος του με τους συνεργάτες του να πείσουν τους αντιπάλους και τον διαιτητή να βγει να τελειώσει το ματς.

Αυτό που απασχολεί τον κόσμο της ΑΕΚ είναι το θέμα της τιμωρίας. Το θέμα αυτό είναι λίγο περίπλοκο διότι εκτός των άλλων υπάρχει και το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Nova, το οποίο αναφέρει ρητά ότι θα υπάρξει μείωση χρημάτων στα τηλεοπτικά δικαιώματα στην περίπτωση που δεν αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ μία εκ των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Επομένως πολλοί θα ζημιωθούν από τον επαπειλούμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Πολλά θα κριθούν από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, όταν κρίνει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό. Το πιο πιθανό είναι η αυστηρή τιμωρία της κιτρινόμαυρης ομάδας και ο ταυτόχρονος υποβιβασμός της στη Footballeague.

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades