Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η Φουρέϊρα ρεμπέτισα!!! Το Ποσειδώνιο γίνεται μεζεδάδικο!!!


Και όμως είναι γεγονός!! Η Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέϊρα μετα την αλλαγή του look της με μαλλί ίσιο και μαύρο, ετοιμάζει μεγάλη στροφή στην καρριέρα της. Θα τραγουδήσει ρεμπέτικα, παλιές και νέες συνθέσεις και ακούγεται ότι αυτη τη στιγμή κλείνουν μαζι με τη Μαριώ και τον Μπάμπη Τσέρτο σχήμα για το "Ποσειδώνιο" τον επόμενο χειμώνα!!
Λόγω της κρίσης και της επιστροφής του κοινού στο ρεμπέτικο, που διαπιστώνεται απο τα γεμάτα μεζεδάδικα με μπουζουκάκι, χύμα κρασί και ρεμπέτικο ενω την ίδια ώρα οι μεγάλες πίστες είναι άδειες, ο ιδιοκτήτης του "Ποσειδώνιου" κάνει τη μεγάλη στροφή που θα καθορίσει τις εξελίξεις στη νύχτα τα επόμενα χρόνια.
Μάλιστα το όλο look του μαγαζιού θα αλλάξει ενω οι πορτιέρηδες θα απαγορεύουν την είσοδο σε καλοντυμένους και οι παρκαδόροι σε αυτοκίνητα πάνω απο 1.600 κυβικα !!!
Το πιο εξτρήμ όμως είναι ότι το όνομα του μαγαζιού θα αλλάξει σε "Μπίλυ ο χοντρός" κατα το "Τζίμης ο χοντρός", άσχετα ότι ο ιδιοκτήτης Βασίλης Κοντόπουλος δεν είναι χοντρός... Ηδη τα μαγαζιά της επαρχίας ετοιμάζονται για francising της φίρμας με παραλλαγές όπως "Τάσος ο χοντρός", "Μανούσος ο ψηλός" κλπ
Επίσης στα πλαίσια του προμόσιον, το σχήμα θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου μαζι με ονόματα της σόου μπιζ και της πολιτικής που κάνουν ντόρο, όπως ο Κίτσος, η Τασούλα, ο ομορφάντρας, ο Αδωνις Γεωργιάδης, η Αθηνά Δρέττα κ.α.

Μία ακόμα πρωτοτυπία είναι ότι η Φουρέϊρα θα παρουσιάζει στο β' μέρος παραδοσιακά αλβανικά τραγούδια με συγκρότημα αλβανών μουσικών με το όνομα "Ντότα πρες" που θα κάνουν τη διαφορά και θα φέρουν στο μαγαζί τους συμπατριώτες της, που ως γνωστόν δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.
Ηδη η Ελένη ετοιμάζει cd-single με ποτ-πουρι απο γνωστα ρεμπέτικα σε δική της διασκευή που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι σε dj-mix και θα γίνουν τοπ, τρέντυ και μαστ στις καλοκαιρινές πίστες.
Αναμένομεν τα νεώτερα...

Anarpasto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades