Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Νέα μουσικά site και blog

Στις λίστες των ιστολογίων και ιστοσελίδων που βρίσκονται στο Ρεμπέτ Καφέ προστέθηκαν σήμερα κάποια νέα σάϊτ και μπλογκ, σχετικα με το λαϊκό τραγούδι και τη μουσική ευρύτερα.

Το Λαϊκό 1960 (http:/kazantzidis.pblogs.gr) είναι το μπλογκ του πολύ δραστήριου ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Περιέχει όλο και πιο πολλές αναρτήσεις, ανακοινώσεις, φωτογραφίες και υλικό και δέιχνει την αγάπη του κόσμου, στον αξέχαστο βάρδο, στη στάση ζωης του και στο διαλεγμένο υλικό του !!
(Ρεμπετοσύντροφοι)

Το Οασις (www.oasisfm.gr) είναι το σάϊτ του περιοδικού και σταθμού Οασις, που αν δεν κάνουμε λάθος ανήκουν στον Κώστα Μπαλαχούτη, συγγραφέα και ως ένα βαθμο βιογράφο του Στέλιου. Ο Κ.Μ. απο τότε ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το λαϊκό τραγούδι και μάλλον αποδοτικά όσον αφορά το οικονομικό... Το περιοδικό ΟΑΣΙΣ ενω περιέχει πολυ καλη ύλη σε σχέση με το ατόφιο λαϊκό τραγούδι, συμπεριλαμβάνει κάποιους σημερινούς φασουλήδες του σύγχρονου ροζ, "σέξυ", τάχα μου λαικού τραγουδιου, των καγιέν, της αποτρίχωσης και της γυψοσανίδας, πράγμα που απεχθανόμαστε σε υπερθετικό βαθμό και ξενερώνει την όποια καλη προσπάθεια. Θα μπορούσε βρε αδερφέ να βγάλει ένα άλλο περιοδικό αφου του αρέσει τόσο...
(Μουσική στο διαδίκτυο)

Το Τραγουδιστάν (http://tragoudistan.blogspot.com) είναι ένα μπλογκ που ασχολείται με το τραγούδι εννοώντας το τραγούδι με περιεχόμενο αφου το "καλο" δε λέει και τόσα πια... Και ελληνικό και ξένο με πολλα ενδιαφέροντα τιπς (μη μας πούνε και παλιομοδίτες...) !!!
(Μουσική στο διαδίκτυο)

2 σχόλια:

Stepas είπε...

Ευχαριστώ θερμά για την αναφορά και το λινκ! Να είστε καλά!
:-)


(μακάρι να’χα περισσότερο χρόνο να γράφω και άρθρα για το ρεμπέτικο και το λαϊκό που τα λατρεύω!)

REBET CAFE είπε...

Λιγο καθυστερημενα το ειδα...
Νασαι καλα !!
Μιλας για ποιο site ?

cretan music - mantinades