Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Για όλα φταίνε οι γνωστοί άγνωστοι...


Καμίνι χθες το πρωί η Αθήνα !! 200.000 άνθρωποι, ίσως και παραπάνω διαδήλωσαν την αντίθεση τους στα πιο σκληρά και απάνθρωπα μέτρα που έχει πάρει χώρα Ευρωπαϊκή, που έχει πάρει η Ελλάδα εδω και 35 χρόνια και αν εξαιρέσουμε τη χούντα, πάμε και πιο παλιά... και που σηματοδοτούν ακόμα και τη λαίλαπα που έρχεται σε πανευρωπαϊκή κλίμακα, αφου κάποιοι ισχυρίζονται ότι αν περάσουν απο την Ελλάδα θα τα επιβάλουν παντου...

Μέσα σε όλο αυτο το λαό, βρέθηκαν και κάποιοι είτε προβοκάτορες είτε "γνωστοί άγνωστοι", που αμαύρωσαν τη διαμαρτυρία πετώντας πολλες μολότωφ σε τράπεζα με εργαζόμενους με αποτέλεσμα να έχουμε 3 νεκρους και τραυματίες. Ανθρωποι κινδύνευσαν βέβαια και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες όπως Νομαρχία, Υπουργείο Οικονομικών κ.α. αλλα εκει δεν είχαμε θύματα.
Κανείς βέβαια δε συμμερίζεται ούτε πολιτικά ούτε άλλως πως αυτες τις ενέργειες, αλλα οι απορίες είναι εύγλωττες !! Ενω σε όλη την Ελλάδα γίνεται γενική απεργία και τεράστια πορεία στο κέντρο της Αθήνας, στη Σταδίου κάποια τράπεζα είναι ανοιχτή ;; Και μάλιστα έχει κλειδωμένη την πόρτα ;; Χωρις ρολά ασφαλείας στη τζαμαρία ;; Και ενω είναι γνωστές οι πρακτικές των γνωστών αγνώστων ; Και ενω έχει ξαναπυρποληθεί η ίδια τράπεζα όταν ήρθε η Κοντολίζα Ράϊς όπως είπε χθες ο Σρόϊτερ. Και ενω είδαμε ότι μία τράπεζα ιδιοκτησίας ενος απο τους προοριζόμενους για νέους σωτήρες της χώρας (  Βγενόπουλος), δεν είχε έξοδο διαφυγής, ούτε σύστημα πυρόσβεσης, είχε εύφλεκτο πάτωμα αφου η φωτιά ήταν στον 1ο όροφο...  και άλλα πολλα.
Τώρα θα πούνε ότι για όλα φταίνε οι γνωστοί άγνωστοι...

Αα και το άλλο...
Απο τη φωτιά στο Υπουργείο Οικονομικών το πρώτο που μας ενημέρωσαν τα ΜΜΕ της Τζούλιας, των Καγιέν, των απορρυπαντικών και των Goodies, ήτανε ότι οι κακοι γνωστοι άγνωστοι έκαψαν λέει τους φάκελλους με τους μεγαλο-οφειλέτες και έτσι θα γλυτώσουν τα πρόστιμα !!!
Αυτο τους μάρανε...
Τελικά αργα το βράδυ ειπώθηκε ότι : είχαν προλάβει (μπα ;; ευτυχως !!) να τα μεταφέρουν στη μηχανοργάνωση και ότι το ΣΔΟΕ είχε μετακομίσει αλλου... Τώρα ξέρουμε λοιπον ότι γλύτωσαν τα στοιχεία και μέχρι την άλλη Τετάρτη το πολυ...όλοι αυτοι θα έχουν ξοφλήσει τη χώρα και εμάς !!!!!!
Σημειωτέον ότι σε συζήτηση σε κάποιιο πάνελ τις προάλλες, μάθαμε ότι οι 2 μεγαλο-οφειλέτες  χρωστάνε όσα όλοι οι υπόλοιποι στην εφορία...

Η ουσία είναι ότι τα κανάλια (της Τζούλιας, της Μπεζεντάκου, της Ντούβλη κλπ) σε άψογη αρμονία ασχολούνται πλέον με τους 3-4 γνωστους άγνωστους και όχι με τους γνωστους-γνωστους που μας βάζουν στο γύψο και τη μέγγενη και βγάζουν τον κόσμο τους δρόμους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades