Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Ελληνας κροίσος συνδικα-ληστής με 8 γράμματα... ποιός είναι ;;Συνδικαλιστής με βίλα στο Κεφαλάρι...


...την ώρα που οργιάζουν τα ελλείμματα του ΟΣΕ.Αρχίζει έρευνα ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Κάνει την ...πάπια ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ!


Κυριακάτικη Εφημερίδα αποκάλυψε την περίπτωση συνδικαλιστή του ΟΣΕ που με μισθό 2000 ευρώ, κατάφερε και διαθέτει βίλα στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς! Το ρεπορτάζ δημιούργησε αίσθηση και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο συνδικαλιστής και που ακριβώς είναι η βίλα του. Εμείς μάθαμε περισσότερα. Μας ενημέρωσαν ότι...

η βίλα είναι στην οδό Λέσβου λίγα μέτρα από τη Χαριλάου Τρικούπη και ότι το ενδιαφέρον που έδειξε ο Γενικός Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης για τον συνδικαλιστή που ανήκε επί πολλά χρόνια στη ΔΑΚΕ, αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι το μυρίστηκαν και τον πέταξαν έξω, είναι ζωηρό.
Πληροφορίες μιλάνε για μεγάλα αδικαιολόγητα ποσά σε λογαριασμούς στενότατου συγγενούς του. Οι επικεφαλής της ΔΑΚΕ διαμηνύουν ότι τον απομάκρυναν εγκαίρως, αλλά ο Γραμματέας της ΔΑΚΕ κ. Τσιλικάκης που ας σημειωθεί προέρχεται και αυτός από τον ΟΣΕ, μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί. Στους συνδικαλιστικούς διαδρόμους λέγεται μάλιστα ότι υπάρχουν περισσότερα στοιχεία και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας. Τόσο από την περίφημη κατοικία στο Κεφαλάρι, όσο και από άλλα ιδιοκτησιακά στοιχεία τα οποία σιγά - σιγά αρχίζουν και εμφανίζονται ιδιαίτερα σε νησί του Αιγαίου.
Ο λόγος που η υπόθεση είναι εξαιρετικά επίκαιρη έχει να κάνει με τη διαπίστωση ότι τα ελλείμματα του ΟΣΕ είναι ιλιγγιώδη και αυτό σε συνδυασμό με την επόμενη διαπίστωση ότι υπήρχαν συγκεκριμένοι συνδικαλιστές, οι οποίοι «εκπροσωπούσαν» συμφέροντα προμηθευτών του ΟΣΕ προφανώς με το αζημίωτο.

press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades