Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ο Μανώλης Πάππος στο "Αδέσποτο"



Ενα μικρο αλλα περιεκτικό και "ταχυδακτυλουργικό "ταξίμι του Μανώλη Πάππου, απο την προχθεσινή μαγευτική βραδυά στο "Αδέσποτο" στα Χανιά. Είναι εισαγωγή στο τραγούδι του Χιώτη "Μπρος στα κλειστα παράθυρα" παιγμένο ασφαλώς απο Σι μινόρε.


Εδω ο Μανώλης παίζει με το Γιώργο Μαυρομανωλάκη (Aptalika, Αφ.Ραζέλη) κιθάρα και τη Βασιλική Μπουγά, μια χαριτωμένη κοπέλλα, με υπέροχη φωνη και κύριο επάγγελμα δασκάλα. Ο Μαυρομανωλάκης ανέβηκε προς το τέλος φιλικά, αφου κιθάρα έπαιζε ο Γιώργος Καντεράκης ιδιοκτήτης του Αδέσποτου. Αργότερα είχα την τιμη να παίξω και εγω με το Μανώλη.
Επαιξε πολλα και υπέροχα ο Μανώλης την περασμένη Τρίτη 23 Μάρτη. Ξεκίνησαν με αρκετά τραγούδια του Ζαμπέτα, κατόπιν με Ακη Πάνου και στη συνέχεια ρεμπέτικα και λαϊκά ενω ο Μανώλης είπε τραγούδια που λέει συχνα όπως : Θα κάνω ντου βρε πονηρή, Αν ήξερες ποιος είμαι  εγω, Ποιος θα με πληροφορήσει, Μπρος στα κλειστα παράθυρα και άλλα ενω για πρώτη φορα ακούσαμε στο "Καημο μεσ'την καρδούλα μου" που θα ανεβάσουμε στη συνέχεια μαζι με το υπέροχο ταξίμι του ...
Το μπουζούκι είναι κατασκευής Ποϊκλή, ένας νέος μάστορας απο Πρέβεζα !! Πολυ καλο μπουζουκάκι, το δοκίμασα και γω, σκάφος απο καρυδιά, καμιά 60ρια ντόγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades