Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Θέλετε γη ;; Πριτς !!! Σας πουλάμε σουβλάκια !!!


Οι Γερμανοί πήραν αέρα, ξεχάσανε τις σφαγες και τα ολοκαυτώματα της περιόδου 1939-1945, ξεχάσανε τους θαλάμους αερίων, τα παραρτήματα της χαρας (joy division) που συγκέντρωναν τις πιο όμορφες αιχμαλώτους και σαν κτήνη τις βίαζαν προτου τις θανατώσουν, τα κρεματόρια που κάνανε του ανθρώπους σαπούνι και μας πουλάνε πνεύμα μετα απο 55 χρόνια !!!
Αυτοι που ρουφάνε τη μπύρα σα γουρούνια και πάνε για σεξο-τουρισμό στην Απω Ανατολή διακορεύοντας κοριτσάκια 12-15 ετων κατα χιλιάδες !!! (δεύτεροι σε παιδοφιλία στον κόσμο)

Αφου λοιπον δεν αισχύνονται και κάνουν ΒΛΑΚ χιούμορ θέλοντας να μας κοροϊδέψουν για τα χάλια των λαμογιών, απάτριδων που μας κυβερνάνε και τους βολεμένους που τους ψηφίζουνε, θα τους απαντήσουμε στο ίδιο επίπεδο που όμως θα μπορούσε να είναι σοβαρότατη τοποθέτηση των πολιτικών μας !!!

Θέλετε να αγοράζουμε BMW, Porsche, Opel, VW, Ford, Siemens, Krupp κλπ και να ψωνίζουμε απο τα Lidl, Praktiker, Mediamarkt κλπ ;;

Τότε θα σας πουλήσουμε και μεις ισόποσα προϊόντα (σύμφωνα και μετο προ ΕΟΚ σύστημα του κλήριγκ) όπως : σουβλάκια, τζατζίκι, μουσακά, φέτα, ρακή, ρακόμελο, ελαιόλαδο, κηπευτικά, μανιτάρια κλπ κλπ

Και αντε και κουρευτείτε ... αϊντε μην το χοντρύνουμε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades