Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Η βιογραφία του Γιώργου Ζαμπέτα, μαζι με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία !!


H βιογραφία του Γιώργου Ζαμπέτα θα κυκλοφορήσει ξανά, σαν προσφορά, με την ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ !! Την ερχόμενη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 (ο Α' τόμος) & την επόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010 (ο Β τόμος)


Η αυθεντική βιογραφία του Γιώργου Ζαμπέτα που εμπιστεύτηκε στη συγγραφέα Ιωάννα Κλειάσιου, με όλες τις λεπτομέρειες της περιπετειώδους ζωης του, πολλα στοιχεία και φωτογραφίες και όλη τη δισκογραφία του μεγάλου μας λαϊκού δημιουργού !!

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε λάθρα, ένα βιβλίο με αντιγραμμένο υλικό απο το βιβλίο της Ιωάννας Κλειάσιου, των εκδόσεων ΝΤΕΦΙ,  "Και η βρόχα έπιπτε ..." με τη βιογραφία του Γιώργου Ζαμπέτα, κάποιου νεόκοπου συγγραφέα-αντιγραφέα. Απ'όσο γνωρίζουμε η υπόθεση θα οδηγηθεί στα Δικαστήρια, αφου τα αντιγραμμένα κείμενα είναι εξώφθαλμα και η κλοπη πνευματικής ιδιοκτησίας ξεδιάντροπη ...

Συλλεκτική λοιπον η κυκλοφορία αυτη με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ φέρνει ξανα στο προσκήνιο την κοπιώδη, πλήρη και εμπεριστατωμένη εργασία της φίλης Ιωάννας και μάλιστα σε 2 τεύχη, ότι πρέπει και για δώρο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades