Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ειλικρινής μεταμέλεια Μαρκογιαννάκη ... πρότερος έντιμος βίος ;;

Εμεις οι πολιτικοί φταίμε ομολόγησε ο Μαρκογιαννάκης πριν απο λιγο στην εκπομπη του  Χατζηνικολάου στο ΑΛΤΕΡ, καταλήγοντας όταν μίλησε για το αγροτικό ζήτημα που το περιέγραψε με μελανές εικόνες, φέρνοντας παράδειγμα απο τους αγρότες της πατρίδας του στα Χανιά !!
Αντι όμως οι παριστάμενοι να του πούνε : εσυ όμως γέμισες το στομαχάκι σου και έφτιαξες τα παλάτια σου (αφου είναι γνωστο ότι σε τρανο λόφο των Χανίων, έφτιαξε την τρανη βίλα του ενω ειναι ακόμα γνωστο σε μας τους Χανιώτες, ότι η οικογενεια του ζει μέσα στη χλιδη και κολυμπάει στα εκατομύρια  !!) τι παπαριές μας λες τώρα ;;

Και αντι λοιπον ο κύριος Μπούτας και οι υπόλοιποι να φωνάξουνε ένα εισαγγελέα και να τον πάνε δεμένο μαζι με το dvd της εκπομπής, με ανοιχτά στόματα θαύμασαν την τάχα μου ειλικρίνεια του και ως ένα βαθμο αιφνιδιάστηκαν απο την αφοπλιστική του απολογία !!
Παλιά καραβάνα (πρώην εισαγγελέας) στα έδρανα των δικαστηρίων, ξέρει καλα ότι η ειλικρινής μεταμέλεια (λέμε τωρα...) λυγίζει και τον πιο σκληρό αντίπαλο ... και εκει που οι μπαρούφες του Καρχιμάκη άρχισαν να φουντώνουν τους παριστάμενους συνομιλητές απο το Συνασπισμό και το ΚΚΕ, ήρθε ο Μαρκογιαννάκης να μας πει "φταίξαμε" και να καταλαγιάσει το πάνελ ...

Αυτος νόμιζε οτι μιλάμε για το γλυκο της μαμας του -αφου χρησιμοποίησε κατα κόρον την οικογενεια του στα λεγόμενα του- και όχι για χαμένα και κλεμμένα τα δις της αγροτιάς !!!
Τα δις που χάνουν απο μεσάζοντες, εμπόρους και σουπερμαρκετάδες, που χτίζουν βίλλες, πάνε ταξίδια, φυστικώνουν 20χρονες αλλοδαπές και τα σπάνε στα μπουζούκια ... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !!!    
Οσο ακριβαίνουν τα μεροκάματα των τραγουδιστών στα μπουζούκια, όσο ακριβαίνουν τα ακίνητα, όσο ακριβαίνει η ταρίφα στις κυριλέ ιερόδουλες, όσο αυξάνονται οι τιμες στα ακριβά αυτοκίνητα, τόσο οι έμποροι και οι μεσάζοντες θα αυξάνουν το κέρδος τους, σε συμπορεία και συμπαιγνία με τις μαριονέτες πολιτικούς που έχουμε !!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ !!!

υγ

Ενα άλλο περίεργο γεγονός ήταν το "πέσιμο" του σταθμού, τη στιγμη που μιλούσε ο εκπρόσωπος του Συνασπισμού και αυτη τη στιγμη η εκπρόσωπος του ΚΚΕ ... χουντικές στιγμές !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades