Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Μικροαστική φαρσοκωμωδία ...

.. θυμίζει το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου, της Λούκας, του Παπακωνσταντίνου της Τίνας και του Θόδωρου !!! Ενας πανίσχυρος μηχανισμός που μαζι με αυτον της ΝΔ κατατρώγουν τα σωθικά του Ελληνικού κράτους που παλεψαν να στήσουν Βενιζέλοι, Πλαστήρες, ο παπους του Γιώργου και άλλοι πολλοι, με χιλιάδες παράνομους διορισμούς και πεταμένα δηλαδή κλεμμένα λεφτα, με έργα απραγματοποίητα, αφου ολο το κοκό το τρώνε οι παροχές υπηρεσιών, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ !!!
Σε αυτο το κλίμα της πλέριας δημοκρατίας που μας παραμύθιασε ο Γιωργάκης (σικ, δεν του αρέσει το Γιωργάκης και χρόνια τώρα επιστράτευσε τον Αναστασιάδη για να ξεχάσουμε το Γιωργάκης ...) η Λούκα Κατσέλη αξιοκρατικά εντελώς ... επέλεξε το νεό γραμματέα σε τομέα του Υπουργείου της!! Είναι ο κουμπάρος της !! Κυττα σύμπτωση !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε'όχι και "...ο παππούς του Γιώργου" ρε φίλε. Ένας "πλανόδιος" πολιτικός ήταν χωρίς αρχή και τέλος, όπου φύσαγε ο άνεμος. Διάβασε λιγάκι ιστορία μόνος σου και μην ακούς ότι σου λένε οι άλλοι.

REBET CAFE είπε...

για να'μαι ειλικρινης προβληματιστηκα αν θα τον συμπεριλαβω ... αλλωστε και οι δυο προηγουμενοι ειχαν και αυτοι τα στραβα τους ...

cretan music - mantinades