Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Η βουλευτής Αννα Νταλάρα, ο Κιρκινέζος, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και άλλα κουφα ...

Η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» αναζήτησε στο τηλέφωνο την βουλευτή Β’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα. Το τηλέφωνο του πολιτικού της γραφείου αναγράφεται τόσο στη λίστα, που έστελνε το κόμμα προεκλογικά, όσο και στον τηλεφωνικό κατάλογο των βουλευτών, που εκδίδεται μετεκλογικά και δίνεται στο κοινό από εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το τηλέφωνο του προεκλογικού πολιτικού γραφείου της κ. Νταλάρα, που βρίσκεται στην οδό Μεσογείων 348, ανήκει στην Sui Generis Music -εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών του Φάνη Κιρκινέζου. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο, μάλιστα, αναγράφεται τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας όσο και στις αφίσες της συναυλίας για τα «50 χρόνια Λευτέρης Παπαδόπουλος». 



περισσότερα εδω ...




"Φιλοξενήθηκα προεκλογικά στο γραφείο του Κιρκινέζου"

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010, 17:43



Με ηλεκτρονικό μήνυμα από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες απάντησε η βουλευτής της Β’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα στις αποκαλύψεις της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος». Στο μήνυμα της η βουλευτής εξηγεί την σχέση της με την εταιρεία παραγωγής του Φάνη Κιρκινέζου, «SUI GENERIS».

Το κείμενο που μας έστειλε η βουλευτής Άννα Νταλάρα έχει ως εξής:

"Επικοινωνώ και ηλεκτρονικά μαζί σας από το Στρασβούργο μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε.

Απαντώ, λοιπόν, στις ερωτήσεις που μου υποβάλατε.

Το πολιτικό μου γραφείο βρίσκεται στην οδό Τιμολέοντος Βάσσου 17 στην Πλατεία Μαβίλη, με τηλέφωνα 210 6524704 και 210 6471175, όπως, εύκολα, μπορεί να δει κανείς, τόσο στην ιστοσελίδα μου, www.annadalara.gr, όσο και στο επίσημο έντυπο υλικό που εκδόθηκε από τη Βουλή μετά την εκλογή μου.

Πολλα τα κουφα και πολυ αρνητική εικόνα δίνουν δημόσια οι παραπάνω αλλα και οι εμπλεκόμενοι στη συναυλία για τον Καζαντζίδη !!
Επειδη όμως ο Νταλάρας είναι φίλος με τον Τριανταφυλλόπουλο (και μιλάμε για κοινες διακοπές κλπ) η γνώμη μας είναι ότι κάποια λάκκο έχει η φαβα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades