Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

Επάγγελμα τραγουδίστρια ...



Σκληρό το επάγγελμα της τραγουδίστριας !! Ειδικά αν είναι τραγουδίστρια και όχι τραγ-ω-δίστρια που έλεγε και ο συχωρεμένος ο Λευτέρης ... φυσικά και όχι τραγουδιάρα όπως κάποιες "γκόμενες" που ανεβαίνουν στα ελληνικά λαϊκά πάλκα ενω είναι μόνο για την πλάκα ...
Η πλάκα όμως με τη Μπρίτνευ τη Σπήαρς είναι ότι την καρριέρα της τη διαχειρίζεται η μαμα και ο μπαμπάς της !! Αυτη η μόδα είναι σχετικά καινούρια αν και ο πρώτος διδάξας είναι ο μπαμπάς του Μάϊκλ Τζάκσον και λίγο πιο πριν ο Λέανδρος, ο μπαμπάς της δικης μας Βίκυ !!
Πάνε τα επαναστατημένα νιάτα που φεύγουνε απο το σπίτι για να γίνουν καλλιτέχνες, τραγουδιστές, τροβαδούροι της αγάπης, της ελευθερίας και άλλα ρομαντικά ...
Το ίδιο και η Μπιόνσε που είναι δημιούργημα του πατέρα της Μάθιου, αλλα αυτη είναι πιο σεμνο κορίτσι ...
Πλάκα πλάκα, μία η άλλη είναι, αφου ένας απο τους πιο μεγάλους πρεσβευτές της ροκ κουλτούρας, ο Τζίμι Χέντριξ, πιθανόν έπεσε θύμα του παραγωγού του, όταν έμαθε ότι τον "αποκληρώνει" και δεν του "γράφει" τίποτα, λές και ήταν προδιαγεγραμμένος ο θάνατος του. Τι τραγικό όμως κι αυτος βρήκε θάνατο μετα απο 3 χρόνια ..
Michael Jeffery

Πάμε ξανα στη Μπρίτνευ ...

tefteri.blogspot.com

Το αμερικανικό site "Ask Jeeves" έκανε έρευνα για το πρόσωπο που απασχόλησε περισσότερο τους χρήστες την τελευταία δεκαετία και αναδείχτηκε νικήτρια η Britney Spears.
Όπως λέει ο εκπρόσωπος του site στο Sky News:
"Στην αρχή της δεκαετίας ήταν η πρωτοεμφανιζόμενη σταρ και στο τέλος ήταν η σούπερ σταρ"
Όντως η δεκαετία που φεύγει ήταν η περίοδος που την γνωρίσαμε, την μάθαμε, την βαρεθήκαμε, την λυπηθήκαμε, την ξαναθυμηθήκαμε, οπότε δεν εκπλήσσει το αποτέλεσμα.
Δεύτερος περιέργως βρέθηκε ο Osama Bin Laden (είναι ως γνωστόν ο αόρατος εχθρός της Αμερικής), τρίτος ο David Beckham και τέταρτη η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Δισκογραφία της Μπρίτνευ

Studio albums
* 1999: …Baby One More Time
* 2000: Oops!… I Did It Again
* 2001: Britney
* 2003: In the Zone
* 2007: Blackout
* 2008: Circus
More Britney Spears >>

Complication albums
* 2004: Greatest Hits: My Prerogative
* 2005: B in the Mix: The Remixes
DVDs
* 1999: Time Out with Britney Spears
* 2000: Live and More!
* 2001: Britney: The Videos
* 2002: Live from Las Vegas
* 2004: In the Zone
* 2004: Greatest Hits: My Prerogative
* 2005: Britney & Kevin: Chaotic
* 2006 Will & Grace Amber-Louise Episode “Buy, Buy Baby”
* 2008 How I Met Your Mother Abby Season 3: “Ten Sessions” and “Everything Must Go”
* 2008 Britney: For the Record
Tours
* 1999: Hair Zone Mall Tour
* 1999: …Baby One More Time Tour
* 2000: Crazy 2K Tour
* 2000: Oops!… I Did It Again World Tour
* 2001-2002: Dream Within a Dream Tour
* 2004: The Onyx Hotel Tour
* 2007: The M+M’s Tour
* 2009: The Circus Starring: Britney Spears

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades