Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Η Βαγγελιώ Μαργαρώνη στον 902, απόψε στις 21.30




Ένα πρόσωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο λαϊκό τραγούδι φιλοξενεί αυτή τη φορά η εκπομπή. Την κυρία Ευαγγελία Μαργαρώνη. Με θητεία στα πάλκα περίπου 60 χρόνων και τρεις δεκαετίες στο πλευρό του Βασίλη Τσιτσάνη, η «Βαγγελιώ», για τους φίλους του λαϊκού τραγουδιού, λάμπρυνε με τη παρουσία και τα περίτεχνα παιξίματά της στο πιάνο και το ακκορντεόν, εκατοντάδες ηχογραφήσεις κλασσικών πλέον επιτυχιών, όλων των μεγάλων λαϊκών δημιουργών.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Πάρη Μήτσου μιλά για πρόσωπα και πράγματα που έπαιξαν το δικό τους μοναδικό ρόλο και έγραψαν ιστορία στο χώρο του τραγουδιού. Επίσης περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονταν να εργαστούν οι καλλιτέχνες στη δεκαετία του ’50 και μετά.
Ακόμα, το συγκρότημα μπουζουκιών «ΔΡΟΜΟΣ», με τους Σοφία Εμφιετζή, Νώε Ζαφειρίδη, Γρηγόρη Βασίλα και Κώστα Τσεκούρα, τιμά με τη παρουσία του την εκπομπή αλλά και την κυρία Ευαγγελία Μαργαρώνη, παίζοντας και τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια με το σεβασμό και την αγάπη που τους αξίζει.
Απόψε στην τηλεόραση του 902, ώρα : 21.30-23.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades