Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Της Ε.Ε. το κάγκελο !!! Εμεις τα σπάμε και αυτοι γλεντάνε ...

"Σύνοδος κορυφής της Κοπεγχάγης: 1.200 λιμουζίνες, 140 ιδιωτικά αεροπλάνα και σφήνες απο χαβιάρι!!"


"Η Κοπεγχάγη προετοιμάζεται για τη σύνοδο κορυφής της αλλαγής του κλίματος που θα επιφέρει όσο διοξείδιο του άνθρακα ως μια πόλη του μεγέθους της Μίντλεσμπρο.

Το αεροδρόμιο λέει ότι περιμένει μέχρι και 140 επιπλέον ιδιωτικά τζετ κατά την περίοδο αιχμής και μόνο, μέχρι στιγμής πάνω από την ικανότητά της ότι τα αεροπλάνα θα πρέπει να πετάξουν μακριά σε περιφερειακούς αερολιμένες - ή για την Σουηδία - σε πάρκο, και επιστροφή στην Κοπεγχάγη για να πάρουν τους VIP επιβάτες.

Καθώς και 15.000 αντιπροσώπους και τους υπαλλήλους, 5.000 δημοσιογράφοι και 98 ηγέτες του κόσμου, την πρωτεύουσα της Δανίας θα είναι ευλογημένος από την παρουσία του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Ντάριλ Χάνα, Helena Christensen, ο Αρχιεπίσκοπος Desmond Tutu, και ο Πρίγκιπας Κάρολος. Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής των ΗΠΑ, Jim Inhofe, είναι υδροβολή στην επικεφαλής της αντι-την αλλαγή του κλίματος "Truth Squad." Τα κορυφαία ξενοδοχεία - όλα πλήρως κρατηθεί σε £ 650 μια νύχτα - αλλαγή του μενού τους -Όστρακα, φουά γκρα και γλυπτές σφήνες απο χαβιάρι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
troktiko

Σχόλιο

Ρε π..η Σαρκοζί, για σένα και τη Μπρουνί δουλεύουμε ...
ε ρε γαμ...σια που θα πέσουν πάλι ... (με τόοοσο χαβιάρι θέλω να πω...)
Κι αυτος ο Ντι Κάμπριο πάλι τι γυρεύει εκει ;;
Η δικιά μας η Ντενίση τότε, γιατί δεν πήγε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades