Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009

Το παλεύουν ακούραστοι οι Σκοπιανοί !!!


ΕΝΩ Η ΑΘΗΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ
ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!


Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
«ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ» για να επενδύσετε «ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ Ε.Ε. & ΝΑΤΟ»
που λέγεται …«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΧΑΪΔΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την ώρα που η Ελληνική Κυβέρνηση χαριεντιζόταν με τον Γκρούεφσκι στις Πρέσπες και τον υποδέχονταν με δώρα και ανθοδέσμες, αφού κατάργησε πρώτα αντιδημοκρατικά, αυθαίρετα και παράλογα, αλλά όχι τυχαία, το ιστορικό ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-Θράκης, οι πλαστογράφοι των Σκοπίων εξαπέλυαν νέα διεθνή διαφημιστική εκστρατεία σε μεγάλα παγκόσμιας εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα, με κεντρικό σύνθημα «ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!

   Η διαφήμιση ξεκινά με την παραδοσιακή μας μακεδονική αρχιτεκτονική, που την προβάλουν ως δική τους, λέγοντας ότι «υπάρχει μια χώρα», στην οποία αξίζει να επενδύσει κανείς, αραδιάζοντας σχετικά επιχειρήματα! Στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι αυτή η χώρα «είναι υποψήφια για ένταξη στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ», για να καταλήξουν ότι αυτή η εκπληκτική και πολλά υποσχόμενη για επενδύσεις χώρα λέγεται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», καλώντας τους ξένους: «ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
   Η προκλητικότατη διεθνής διαφήμιση, που προπαγανδίζει διεθνώς ότι τα Σκόπια είναι η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και ξεπερνά κάθε όριο ανοχής και υπομονής.
   Ο Γκρούεφσκι κερδίζει συνεχώς χρόνο, διμερείς αναγνωρίσεις και διεθνή αναβάθμιση και ταυτόχρονα εδραιώνει με τέτοιους είδους παγκόσμιες διαφημιστικές, τηλεοπτικές εκστρατείες το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ως δικό του!
   Η Αθήνα επιτέλους οφείλει να ξυπνήσει από τον εγκληματικό λήθαργο και να αφήσει κατά μέρος τις ανόητες και αφελείς απευθείας επαφές με τους Πλαστογράφους, αποφασίζοντας να αλλάξει επιτέλους στάση και να διεκδικήσει τη μοναδικότητα, την ελληνικότητα και την μοναδική ιδιοκτησία του Ονόματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades