Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Συμμορία ο Τειρεσίας ... Ελλάδα κουρελαρία και κατσικοκλέφτρα !!!

Το αυθαίρετο εξοχικό στη Λούτσα της δεκαετίας του '70, έγινε δίπατη μεζονέτα σε κάποιο βόρειο προάστιο, εξοχικό χλιδάτο, σε νησί ή βουνό και κυριλέ σπίτι στο χωριό, στα πατρογονικά της κλεφτουριάς ... και ..και ... και ταξιδάκι στα Μαουρίσιους και στις Σευχέλλες ... πατείς με πατώ σε λέει απο Ελληνες τα Χριστούγεννα  ... ολα αυτα για κάποιους προνομιούχους ενω οι πολλοι είναι μεσ'τα δάνεια και τη μαύρη φτώχεια, προς δόξαν του Τειρεσία !! ... και με υπόκρουση κάποια μπόσσα νόβα του Νταλάρα ή της Αλεξίου, ιου, ιου κι αμαν αμαν, στα ρέγγε ειδικεύεται η τραπεζο-διαφημήστρια Πρωτοψάλτη ου να μου χαθεις κι εσυ ... και ο Τζιμάκος να κάνει ραδιόφωνο στον κομιστή Θέμο που πιάσανε στα σύνορα Ελβετίας με 5μιση δις, ρε τι πανηγύριο άθλιο'ναι αυτο ;;

Οχι για πολυ όμως, ήδη ακούγονται φωνες εξέγερσης, ο καταπιεσμένος και καταφρονημένος προλετάριος και όχι προλεφτάριος, είναι έτοιμος να πάρει τις σφεντόνες της αντεπίθεσης και μαύρο φίδι που τους έφαγε  !!  Θα φάει η μυγα σίδερα και το κουνούπι ατσάλι !!!


Πάμε και στον Τειρεσία που κακο κι αποσβωλωμένο χρόνο νά'χει ...


ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

Καταπατώντας κάθε έννοια Συνταγματικής ελευθερίας, ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ενεργεί με καθαρά φασιστικό τρόπο, φακελώνοντας τον κάθε συναλλασσόμενο με τις τράπεζες πολίτη, έχοντας οδηγήσει μέχρι τώρα στην οικονομική καταστροφή χιλιάδες ανθρώπους.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Θανόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Δανειοληπτών, ο οποίος σήμερα το πρωί, από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ κι από την εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Ψάλτη, κατήγγειλε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις που χρησιμοποιεί ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, προκειμένου δήθεν να διασφαλίσει την φερεγγυότητα των τραπεζικών συναλλαγών.

«Πουθενά στο καταστατικό του ΤΕΙΡΕΣΙΑ δεν προβλέπεται η καταγραφή και το φακέλωμα των πολιτών», δήλωσε ο κ. Θανόπουλος, για να συμπληρώσει: «Ο νόμος 2472/97είναι σαφής σε ότι αφορά την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Παρά το γεγονός όμως ότι ο κ. Θανόπουλος δίνει αγώνες τιτάνιους για να καταργηθεί η ασυδοσία του ΤΕΙΡΕΣΙΑ, η εν λόγω εταιρεία ζει και βασιλεύει, καταπατώντας κάθε Συνταγματική ελευθερία, ακόμη και το ίδιο το καταστατικό της. Κι όχι μόνον αυτό: Κι αυτή η περιβόητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία κόπτεται για την προστασία του πολίτη, στην περίπτωση του ΤΕΙΡΕΣΙΑ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Θανόπουλος, κάνει τα πάντα για να του παράσχει κάθε στήριξη!!!

Αυτή είναι η ξεφτίλα και το σικέ παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των πολιτών. Μία συμπαιγνία ανάμεσα σε «Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» και στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ! Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, ο οποίος θα έπρεπε πρώτος απ’ όλους να οδηγηθεί στα Δικαστήρια και να καταγγελθεί ως ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ παραβάτης των Αρχών που διακηρύσσει η περιβόητη «Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», έχει την αμέριστη συμπαράστασή της!!!
Κι ο «κορώνες» που εκτοξεύει για να κατεβούν οι κάμερες παρακολούθησης ή να μην ανακοινώνεται το όνομα του βιαστή, είναι για τα μάτια του κόσμου!
«Είναι συμμορία ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θανόπουλος στον ΣΚΑΪ.
Εμείς θα συμπληρώναμε ότι ΣΥΜΜΟΡΙΑ είναι και η «Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».

www.press-bank.gr

Nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades