Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΙΓΙΟ-ΠΥΡΓΟ-ΑΜΑΛΙΑΔΑ!

Η κατάσταση με την δημόσια ιατρική περίθαλψη στην Πάτρα έχει φτάσει στο απροχώρητο! Πριν από μερικές μέρες βρέθηκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, (το οποίο μετά την υπολειτουργία του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" από ζημιές μετά τον τελευταίο μεγάλο σεισμό δέχεται σχεδόν όλους τους ασθενείς της ευρύτερης περιοχής των Πατρών) έχει φτάσει στα όριά του. Πέραν της τεράστιας έλλειψης σε γιατρούς, που αναγκάζουν ανθρώπους που τυχόν χρειάζονται άμεσα χειρουργείο ή εξέταση να περιμένουν με τις ώρες, δεν υπάρχουν και κρεβάτια για να νοσηλευτούν όλοι οι ασθενείς!
Όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, οι ασθενείς που πρέπει να νοσηλευτούν και μπορούν να μετακινηθούν, θα μεταφέρονται σε Αίγιο, Πύργο και Αμαλιάδα!! Από την άλλη μέσα στο νοσοκομείο δεν αφήνουν ασθενείς να βρίσκονται έστω και σε ράντζα, αλλά τους τρέχουν με τα ασθενοφόρα σε νοσοκομεία που απέχουν από μισή μέχρι και 2 ώρες!! Μάλιστα κάποιο άτομο το οποίο χρειαζόταν περίθαλψης, αλλά θα το μετέφεραν σε άλλη πόλη, υπέγραψε και έφυγε υπ' ευθύνη του. Δηλαδή αν αυτός πάθει μετά κάτι και πεθάνει, δεν θα φταίει το νοσοκομείο, γιατί υπέγραψε και έφυγε!
Δεν είναι δυνατόν να είμαστε στην Ευρώπη (λέμε τώρα) του 21ου αιώνα και να συμβαίνουν τριτοκοσμικά πράγματα! Επιτέλους η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για την υγεία των πολιτών. Δεν είναι δυνατόν σε μία μεγάλη πόλη μόλις 2μιση ώρες μακρυά από την Αθήνα, να εύχεσαι μην σου τύχει και αρρωστήσεις! Πρέπει ΑΜΕΣΑ να επαναλειτουργήσει ο "Αγ. Ανδρέας". Είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο αυτό που συμβαίνει.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ;; ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ...
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ... ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΛΙΔΑ .. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΣΟ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ !!!

Και όμως, αυτοι (οι πολιτικοί πρώην και νυν κυβερνώντες) απόψε ντύνονται και στολίζονται να πάνε σε κανένα γκαλά, σε κανένα σούσι μπαρ, σε κανένα λάουντζ, σε καμμιά παράσταση και δε συμμαζεύεται ... σε μια πόλη που πίσω απο τα δυνατά φώτα, είναι βουτηγμένη στη φτώχεια και τη μιζέρια αλλα και τη μαύρη εργασία, τη λαμογιά, την παρανομία, την κόκα, τη σωματεμπορία και το έγκλημα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades