Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2009

Ε ρε πούρο που τους χρειάζεται ...


Σεμνα, ταπεινά και θεριακλίδικα, οι Νεοδημοκράτες φέραν το πολιτικό ήθος που κουβάλαγαν απο πάντα, αλλά παιρνώντας μας για βόδια, μας πλάσσαραν την επανίδρυση και το σεμνα και ταπεινά ... Εκμεταλλεύτηκαν τα χοντρα λάθη και το πλιάτσικο του (παλιού) ΠΑΣΟΚ, με το χρηματιστήριο και αλλες λαμογιές και αντι να κυβερνησουν έκαναν κι αυτοι την αρπαχτή τους στις πλάτες μας ... αλλά το "όνειρο" δεν κράτησε πάνω απο 5μισυ χρόνια !!
Οπως έλεγε και ο Δελιάς :
Εκανες τη φιγούρα σου μόρτη στη γειτονιά,
μα γρήγορα σε πλάκωσε στο ξύλο η Σμυρνιά
!!
Και η ιστορία επαναλαμβάνεται ...
Μέσα στην παρακάτω ανάρτηση φαίνεται όλη η πεμπτουσία του σεμνοταπεινά και της επανίδρυσης ...

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΊΟ

Χάσανε τα πούρα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Φέσι αξίας περίπου 5.000 ευρώ άφησε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Κοντός, καθώς παρήγγειλε εκατοντάδες πακέτα πούρων (!) πριν από περίπου δύο χρόνια, χωρίς, ωστόσο, να πληρώσει την οφειλή του.

Η παραγγελία των πούρων έγινε στον «Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Καπνών και Πούρων Δήμου Ποταμιάς» και το τιμολόγιο αξίας 5.328 ευρώ παραδόθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στις 9-12-2008. Εκτοτε αγνοείται η τύχη του, ενώ παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του Συνεταιρισμού, ο κ. Κοντός δεν πλήρωσε το χρέος του.

Η παραγγελία, όπως φαίνεται, έγινε από τον τέως υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέξανδρο Κοντό για τις δημόσιες σχέσεις του γραφείου του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κοντός αγόρασε και τους .......
δύο τύπους των πούρων που κυκλοφορούν με τη διακριτική ονομασία «Domenico» (την καλλιέργεια Robusta που μοιάζει με το σήμα Cohiba, την καλλιέργεια Corona που πολλοί παρομοιάζουν με το σήμα Monte Cristo).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού έχει πληρώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης και τον ΦΠΑ, ενώ αμέσως μετά τις εκλογές απευθύνθηκε στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Καρχιμάκη για να εισπράξει το τιμολόγιο.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades