Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Η Beyonce στην Αθήνα


Η Beyonce Knowles, επιτέλους στην Αθήνα !! Αυριο βράδυ στο κλειστο του Ολυμπιακού Σταδίου, μπροστα σε 15.000 θεατές, όσα είναι τα επίσημα κομμένα εισιτήρια, αν και σε αυτες τις περιπτώσεις μπορει να κόψουν καμμιά 5-6 χιλιάδες ακόμα εισιτήρια για όρθιους ... (μεταξύ μας τώρα ...)
Απο 6ο έως 500 ευρω κοστίζουν τα εισιτήρια, ενώ αν κατάλαβα καλα οι λιγοστοί των 500 (καμμιά Λάτση, κανεις Κωστόπουλος, Χρύσπα, Λαζόπουλος κλπ) στην τιμη του εισιτήριου τους συμπεριλαμβάνεται και η παρουσία σε ένα μίνι ηβέντ πριν τη συναυλία κάτι σχετικό με μόδα δεν το'πιασα ..., δεδομένου ότι η πανούργα μαμα της Μπιόνσε, είναι και γαμω τις μπιζνεσγούμεν, μάλιστα την είδαμε να έρχεται απο σήμερα στη χώρα μας με τα μανίκια σηκωμένα για δουλειά και έχει μπάσει την κόρη στις μπίζνες αυτες που έχουν πολυ χρήμα !! Ο μπαμπάς Μάθιου είναι υπεύθυνος για τα καλλιτεχνικά και φανταζόμαστε ότι θα δώσει ρέστα η κοπέλλα !!
Δεν γνωρίζουμε αν έρθει και ο
Jay-Z -νομίζω αυτος είναι- ο φίλος της ή θα προτιμήσει να κάνει μία βόλτα στα σοκάκια της Πλάκας, μήπως βρει κανένα παλληκάρι ντόπιο ... όπως κάναν στις παλιές ελληνικές ταινίες οι τουρίστριες !! Πάντως οι Ελληνες έχουν πάρει τις καλύτερες νύφες απ'εξω και δεν θά'πρεπε μια τέτοια κοριτσάρα να μας ξεφύγει ...


2 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

θα είμαι μέσα!!

REBET CAFE είπε...

Δεν κανεις πλακα ε ;;
Τυχερε !!!

Υλικο φερε ...

cretan music - mantinades