Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Εσκισε ο Πάριος στη Real News !!


Εξαντλήθηκε χτες η Real News με το μεγάλο δημοσιογραφικό επίτευγμα, να δώσει δώρο το νέο cd του Γιάννη Πάριου. Μήπως αυτή η είδηση δεν είναι να χαίρεσαι αλλά να λυπάσαι;...
Και γιατί πρωτολυπάσαι;
Που χάνεται η (έντυπη) δημοσιογραφία;
Που χάνεται η δισκογραφία;
Ποιά να θρηνήσεις πρώτη; Γιατί και τις δυο θα τις κλάψουμε αργά ή γρήγορα, αυτό είναι σίγουρο….

Από τη μια οι εφημερίδες (ειδικά οι κυριακάτικες) έχουν ξεχάσει τον αρχικό λόγο που εκδίδονταν, και τις αγοράζουμε μόνο όταν έχουν καλό cd δώρο (ή τελευταία αν δίνουν δώρο αμάξι, φουσκωτό, τάβλι, πετσέτα), κι από την άλλη η ελληνική μουσική που βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και δεν φαίνεται κανείς πρόθυμος να τη σώσει.
Βρίσκεται βέβαια στην κατάσταση αυτή από μόνη της, όταν διατήρησε σε υψηλά επίπεδα τις τιμές των cd σε περιόδους που και οικονομικά προβλήματα υπήρχαν και λιγότεροι καλοί τραγουδιστές εμφανίζονταν.

Τα ίδια και οι κυριακάτικες. Όταν αποφάσισαν πως είναι επίπονη διαδικασία να αναζητάς συνεχώς ενδιαφέροντα θέματα, για να σε διαβάζουν λίγοι, το ριξαν στις προσφορές και βρήκαν την «υγειά» τους.
Να σας θυμήσω τι έλεγε ο Ν. Χατζηνικολάου όταν κυκλοφόρησε η Real News;
Έλεγε πως δε θα μπει στη λογική των προσφορών και ενδιαφέρεται να εκδόσει μια αληθινή εφημερίδα.

Αυτός λοιπόν είναι ο ορισμός της αληθινής εφημερίδας. Εξάντληση φύλλων χάρη στον Γιάννη Πάριο….. Στο μέλλον θα λέμε: «Το τάδε cd έσκισε. Πούλησε 300.000 φύλλα και θα το βάλουν και την επόμενη Κυριακή για όσους δεν το βρήκαμε»
Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; Ουτοπικό; Μπα, δε νομίζω…

http://mediasoup.gr/node/5284

Ξεπούλησε ο Νίκος Χ. με την real news που πούλησε 200.000 λόγω Γιάννη Πάριου και για πρώτη φορά από την έκδοση της πήρε την πρώτη θέση στην πανελλαδική κυκλοφορία.Τα νέα τραγούδια του Πάριου πούλησαν και ο γνωστός ...τραγουδιστής βγήκε και αυτός κερδισμένος καθώς δεν θα πουλούσε ποτέ 200.000 cd αν έβγαινε σε δισκοπωλεία. Πλατινένιος έγινε κατευθείαν. Πλέον οι τραγουδιστές θα επιλέγουν τις εφημερίδες για το cd τους αλλά και τα δισκοπωλεία δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιδράσουν.Μιλάμε για χιλιάδες υπαλλήλους που θα βλέπουν να χάνουν τις δουλειές τους αν συνεχιστεί αυτό το βιολί. Δεν φταίει ο Νίκος Χ. ούτε ο Πάριος(για να το ξεκαθαρίζουμε) αλλά αν όλες οι εφημερίδες πάνε με αυτή την τακτική τότε έχετε γεια βρυσούλες. Για 1-2 φορές καλά είναι. Αλλά αν το κάνει και το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" και το "Βήμα" και όλες οι εφημερίδες τότε θα έχουμε κλάματα.
Προσέξετε δεν λέμε για τα παλιά cd αλλά για τα νέα τραγούδια του κάθε καλλιτέχνη.


inews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades