Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Το Κάστρο της Βασίλισσας !!


Η χώρα μας η χώρα του Αίσωπου και του Όμηρου, της θείας Λένας και της Αντιγόνης Μεταξά, έχει ένα κόλλημα με τους πρίγκηπες και τις Βασίλισσες ... Ετσι τα τελευταία χρόνια έχει ανακυρηχθεί Βασίλισσα (της πρωινής ζώνης) η Ελένη Μενεγάκη που παρεπιμπτόντως είναι και ανηψιά του Γρηγόρη Μπιθικώτση ...
Εδω δυστυχώς έχει πιαστεί κορόϊδο ή Ελληνίδα νοικοκυρά αφου η ντεμέκ χαζη Ελένη δεν είναι καθόλου χαζη ... έχει καταφέρει να μαζέψει όλο το χαρτι, με κασε γύρω στο ενάμισυ δις δρχ. το χρόνο, (όταν ήταν οι δραχμες) όλα μαύρα και άραχλα αφου επίσημα δε νομίζω να δηλώνει πάνω απο 150 χιλ. ευρω ...
Με τόσα πλούτη βέβαια, να και τα κάστρα και η μεγάλη ζωη ενω οι "πραγματικοί" βασιλιάδες ψωμολυσσάνε στο υγρο και μουντο Λονδίνο. Οταν έχεις κάστρα όμως πρέπει να έχεις και αρ..δια να τα συντηρήσεις !!

myworld
Ο φόβος φυλάει… την Ελένη! Σε φρούριο έχει μετατραπεί η κατοικία της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης» Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια. Κάμερες, άνδρες ασφαλείας κι ένα κουβούκλιο-στρατηγείο, με οθόνες που καταγράφουν όλους τους χώρους. Πριν από περίπου ένα χρόνο το αυτοκίνητο του συζύγου της παρουσιάστριας Γιάννη Λάτσιου έγινε παρανάλωμα του πυρός -και μάλιστα μπροστά στην είσοδο του σπιτιού τους- από αγνώστους που πέταξαν γκαζάκια. Τρομοκρατική ενέργεια προγεγραμμένη, αφού ο στόχος ήταν συγκεκριμένος. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για τυχαίο γεγονός! Από τη στιγμή εκείνη η Ελένη και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχασαν τον ύπνο τους. Αρχισε να διαταράσσεται η γαλήνη της οικογένειάς τους, αφού κύριο μέλημά τους είναι να προστατεύσουν τα τρία αγγελούδια τους. Οι αποφάσεις, άμεσες. Λίγες ημέρες αργότερα το σπίτι μετατρέπεται σε «πρεσβεία»! Ενώ λοιπόν μέχρι και πριν από περίπου ένα χρόνο δεν υπήρχε τίποτα, μετά την τρομοκρατική επίθεση έχει οχυρωθεί σαν αστακός. Κάμερες σε όλες τις γωνίες του οικήματος, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. Προσωπικό ασφαλείας (security) από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης παρακολουθεί επί 24ώρου βάσεως τα πάντα. Αισθητήρες αφής προκειμένου οποιοσδήποτε «ανεπιθύμητος» επιχειρήσει να εισβάλει στο χώρο να εντοπιστεί, περιλαμβάνονται επίσης στα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η οικογένεια Λάτσιου. Τα βράδια ακόμα και ο αριθμός των πινακίδων σταθμευμένων αυτοκινήτων επί της Αλεξανδρουπόλεως καταγράφονται. Και όλα αυτά μετά την τρομοκρατική επίθεση. Κύριο μέλημά της (ωραίας) Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι η ασφάλεια των τριών παιδιών τους, του Αγγελου-Ιωάννη, της Λάουρας και της μικρής Βαλέριας. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν τα παιδιά τους να δουν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους τέτοια γεγονότα... Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που μεταμόρφωσαν το πολυτελέστατο σπίτι τους σε απόρθητο φρούριο.
Τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ όλη η οικογένεια είχε πέσει για ύπνο, ένας δυνατός κρότος προκάλεσε πανικό, σηκώνοντας στο πόδι τη γειτονιά. Αμέσως, η δημοφιλής παρουσιάστρια και ο Γιάννης Λάτσιος βγήκαν στο δρόμο για να δουν τι είχε συμβεί. Έντρομοι αντίκρισαν το αυτοκίνητό τους (τζιπ BMW X5), τυλιγμένο στις φλόγες. Σοκαρισμένη, η Ελένη μπήκε τρέχοντας στο σπίτι για να δει αν είναι καλά τα τρία της παιδιά. Πιο ψύχραιμος, ο Γιάννης Λάτσιος ενημέρωσε τηλεφωνικώς την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία. Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (γκαζάκια). Από τη δυνατή έκρηξη έσπασαν τα τζάμια του οχήματος, ενώ οι φλόγες κατέστρεψαν ολοσχερώς το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και το σαλόνι του τζιπ.
Από τότε η οικογένεια πήρε την απόφαση να λάβει μέτρα. Έτσι, πλέον, μπορεί πολλοί φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία να περιμένουν να τραβήξουν φωτογραφία την Ελένη, όμως με το που τους αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι ασφαλείας αποχωρούν. Γι’ αυτό εξάλλου και δεν διαρρέουν πλέον ούτε καν παπαρατσικά ενσταντανέ από το σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades