Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Ποιό ή ποιά σελέμπριτυ να ψηφίσω ;;

Tα σελέμπριτις των ψηφοδελτίων


Αρβανιτίδη Αλίκη, σύζυγος ξέρεις τίνος (ΝΔ): Ακυρώνονται όλα τα τεστ DNA, καθιερώνεται νέο με οκτώ επαναλήψεις, με νόμο τα εκτός γάμου γεννηθέντα τέκνα αποκαλούνται επισήμως «μπάσταρδα», Olympians reunion στο ΟΑΚΑ, απαγορεύεται η χρήση του πατρικού επιθέτου μετά τον γάμο.

Τσιντικίδου Μαρίνα (ΝΔ): Μετά από έντονη πολιτική αντιπαράθεση με τη Λίλα Καφαντάρη (ΚΚΕ) ψηφίζεται ο νόμος περί απόλυτης καλλιτεχνικής εξίσωσης μεταξύ ηθοποιών και πρώην-μοντέλων-νυν-ηθοποιών, Ασλάνης, Νίκος-Τάκης τη βάζουν μέσο και κάνουν επιδείξεις στην Ακρόπολη.

Ουίλιαμς Ροβέρτος, Τουρνάς Κώστας (ΝΔ): Στα διαλείμματα των συνεδριάσεων της Βουλής βγαίνουν και τζαμάρουν, γράφουν νέο εθνικό ύμνο, ο Τουρνάς δίνει επίσημα το όνομά του σε αντρικό κούρεμα (και χρώμα).

Φόνσου Άννα (ΠΑΣΟΚ): Χτίζει επιτέλους το «Σπίτι του ηθοποιού» και από το άχτι της τόσα χρόνια το κάνει όλο πλατίνα, πεντελικό μάρμαρο και σβαρόφσκι (μέσα-έξω), το ΚΚΕ από εκδίκηση δίνει τα σοφτ πορνό της δώρο με τον «Ριζοσπάστη».

Βλάχου Νίνα (ΝΔ): Γίνεται η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Παπαδάκη Λουκία (ΝΔ): Συγκρούεται με τα μεγάλα συμφέροντα και τους μεγιστάνες του πλούτου επειδή ξέρει πώς λειτουργεί το σύστημα από μέσα, η κρατική βάζει «Δυναστεία».

Τριαρίδου Αγγελική (ΠΑΣΟΚ): Δραστική ανακαίνιση όλων των δημόσιων υπηρεσιών για να αποπνέουν ζεστασιά και σύγχρονη αισθητική, στα ΚΕΠ ντρέπεσαι να πατήσεις, αλλάζει το αστικό τοπίο, μετά αλλάζει και χρώμα στα μαλλιά για να μην την μπερδεύουμε με τη Μιραράκη.

Χατζηεμμανουήλ Μάρνη (ΠΑΣΟΚ): Διακόπτει τις περιοδείες στα χωριά του Νομού Γρεβενών, οι πίτες στα ταψιά μένουν αφάγωτες, οι γριές απαρηγόρητες επειδή δεν θα βγουν στην τηλεόραση να χαιρετήσουν απόδημα ξαδέρφια, παρατάει την πολιτική και επιστρέφει στην ΕΤ3, πριν μαραζώσει η λαϊκή μας παράδοση.

Μπόκοτα Δάφνη (ΠΑΣΟΚ): Γίνεται πρόεδρος της ΕΡΤ, αποκαλύπτει ότι τόσα χρόνια που εμείς νομίζαμε ότι πληρωνόταν χωρίς να κάνει τίποτα στην πραγματικότητα εργαζόταν για να πραγματοποιήσει το όραμα Καραμανλή, η Γιουροβίζιον να γίνεται μόνιμα στην Ελλάδα, τη ζητάνε από τον ΟΗΕ.

Allotino jazz rock cafe

Σχόλια Ρεμπετ Καφε
1
Ολοι βέβαια θυμόμαστε το παλιό δίλημμα απο το εξώφυλλο της "Βαβέλ" :
- Θα ψηφίσω τον πιο ωραίο !!
- Θα ψηφίσω τον πιο μ....
2
Με αυτη τη δημοτικότητα που έχει πάρει ο μίμος του Ξανθόπουλου, πιστεύω θάβγαινε μονοκούκι ανα κατέβαινε υποψήφιος
3
Και η Εφη Θώδη αν δεν είχε πάθει αυτο το nervous breakdown, θα ήτανε σίγουρα κι αυτη σε κάποια λίστα ...
4
Βέβαια όλα τα λεφτα είναι η Αλίκη Αρβανιτίδη, που και τον ωκεανό θα περνούσε για να κερδίσει τον Πασχάλη, την "κότα με το χρυσό αυγό" μην τρελλαθούμε Αλίκη τώρα ... με το κέρατο ως τη Λάρισα !!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades