Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Αντε να πάνε σπίτια τους ...

Κοντεύουν οι Εκλογές που εσπευσμένα κύρηξε ο Κ.Καραμανλής λες και η Ελλάδα είναι τσιφλίκι του, λες και η Πρωθυπουργία είναι παιγνιδάκι του, λες και ο Ελληνας είναι μακάκας ... Αν είχε πρόβλημα επανεκλογής ή οτιδήποτε άλλο το Φλεβάρη στην εκλογή Προέδρου, αυτο ήταν δεν λογική αιτία να κλείσει τη Βουλη, να προκυρήξει εκλογές που κοστίζουν στο κράτος και στο λαό, ήθελε όμως να πετάξει το μπαλάκι στον ελληνικό λαο για τα σκάνδαλα, τις κλεψιές, τις απάτες, τα τραγικά λάθη, τις εγκληματικές παραλείψεις, τις διαπλοκές, τις σπατάλες και όλα τα παρεπόμενα του τάχα μου σεμνα και ταπεινά της τάχα μου επανίδρυσης του κράτους ...
Μπαρούφα τελικά η επανίδρυση, μία απο τα ίδια και χειρότερα και ο Ελληνικός λαος στο ταμείο να ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!! Ο Αμερικάνος, ο Κινέζος, ο Ρώσσος και κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες που πάνε αγκαλιαστά με την εξουσία οι μόνοι κερδισμένοι απο τη διακυβέρνηση του Κωστάκη που μας μόστραρε κάτι απίθανες φιγούρες όπως το Ζαχόπουλο, τους κουμπάρους, τον Παπαμαρκάκη και άλλους ενω οι πρωτοκλασσάτοι του : Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, Αλογοσκούφης, Παυλόπουλος, Πετραλιά κλπ αποδειχτήκανε ή λαμόγια ή κατώτεροι έως μηδαμινοί !!! Η ήττα είναι σίγουρη και η Ντόρα περιμένει για τη διαδοχή στην ηγεσία της Ν.Δ. κρατώντας μία απο τις δύο σφραγίδες του κόμματος, κανονική εικόνα μπανανίας !!!

Απ'την άλλη ο Γιωργάκης και ένα αδιόρατο τημ απο πίσω του, περιμένει με την κουτάλα να ξανακυβερνήσει το κόμμα του, ένα κόμμα που ο ίδιος ο λαος το χαρακτήρισε στο παρελθόν αμαρτωλό, αφου ήταν υπαίτιο για την απάτη του Χρηματιστήριου, πρώτο έβαλε χρήματα σε βρώμικα ομόλογα, έκανε αμαρτωλές και πανάκριβες εξοπλιστικές συμβάσεις, ξεκίνησε την πώληση του ΟΤΕ, αποχαρακτήρισε εκτάσεις στη Χαλκιδική σε συνεργασία με εργολάβους, με λίγα λόγια άνοιξε το δρόμο της λαμογιάς στη Ν.Δ. ενω τα παλιά στελέχη βολεμένα οικονομικά έχουν εξαφανιστεί ... Με νέα πρόσωπα άβγαλτα και παρθένα, προσπαθούν οι image makers να φτιάξουν το προφίλ του Γιωργάκη που κρατάει -δυστυχώς για το Βενιζέλο- τη σφραγίδα του κόμματος ... μία ακόμα εικόνα μπανανίας που χαρακτηρίζει δυστυχώς τα πολιτικά μας πράγματα !!!

Ας ευχηθούμε 2 πράγματα :
- Ο Ελληνικός λαος να τους πάρει επιτέλους χαμπάρι, να τους βάλει στην άκρη και να ανοίξει δρόμους για άλλες πολιτικές ή συνεργασίες !!
- Να μη γίνει βία και νοθεία στις κάλπες (όπως το 2000 επι Λαλιώτη...) !!!

υγ
Σήμερα ας κρατήσουμε σε βίντεο την ομιλία του Γιωργάκη στο Πεδίο του Αρεως και αύριο του Κωστάκη, ώστε αν ξανακυβερνήσουν -που το απευχόμαστε- να δούμε τι θα πράγματοποιήσουν απο τα χοντρα τους λόγια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades