Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

Ο πόνος του Νεοδημοκράτη ...

Το παρακάτω είναι σχόλιο που βρήκαμε σε ανάρτηση στο blog Press.gr Μπορει να είναι ο πόνος κάποιου Νεοδημοκράτη που βλέπει να χάνει το μαντρί του τις επερχόμενες εκλογές, αλλα με πολυ καλη πέννα περιγράφει αρκετά πειστικά την επερχόμενη κατάσταση, δίνοντας στο τέλος και τα εύσημα στον αγαπημένο του πρωθυπουργό ...
Οι υποσημειώσεις δικές μας

Σπάει όλα τα ρεκόρ κιτρινισμού, σήμερα η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Η πιό κίτρινη εφημερίδα όλων των εποχών, σε όλο τον πλανήτη, από τότε που εφευρέθηκε η τυπογραφία.

Η εφημερίδα που σε κάνει να αναρωτιέσαι: "μα γίνει πιό σκατά;". Κι όμως! Γινεται!

Δεν είναι θέμα δεξιού, αριστερού, ΠΑΣΟκου, Νεοδημοκράτη, ΚΚε, κ.λ.π. οι παρατηρήσεις μου: είναι θέμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο: Πρώτος τίτλος: ΤΟ ΠΑΣΟΚ θα διαγράψει το 90%των δανείων, .....δίνει την εντύπωση ότι όταν βγει το ΠΑΣΟΚ, θα γλιτώσουμε όλοι, όλα μας τα δάνεια.

Και δεν το κάνει αυτό, η κακή εφημερίδα, για να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ. Το κάνει για να το "υποτάξει", να το "δεσμεύσει". Δημιουργεί υπέρογκες προσδοκίες, για να έχει τον Γιώργο Παπανδρέου αύριο στο χέρι. Ο Γιώργος δήλωσε πάντως, πως "δεν χρωστάει σε κανένα", αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να ξεφύγει από τις δαγκάνες του Μπόμπολα. Θέλει σχέδιο, στρατηγική και τσαμπουκά. Ο,τι λείπει δηλαδή από τον Καραμανλή, που παραδόθηκε αμαχητί και τον έλιωσαν στις φάπες οι νταβατζήδες, οι οποίοι βαρέθηκαν να τον παίρνουν στο ψιλό και θέλουν άλλο θύμα για να παίζουν. Είναι τόσο αδύναμος ο Καραμανλής, που βαρέθηκαν να παίζουν μαζί του.

Δεύτερος τίτλος: "Οι αποκαλυπτικές υποψηφιότητες τριών γυναικών της ΝΔ". Γκεμπελίστικο δημοσίευμα, που μετακινεί το βάρος των γυναικείων υποψηφιοτήτων σε φαλλοκρατικά στερεότυπα. Οι ¨προοδευτικοί" βέβαια αρθρογράφοι, δεν θα παρατηρήσουν το χυδαίο αυτό δημοσίευμα, καθώς μπουκωμένοι από τα λεφτά των νταβατζήδων, θα γράφουν πάλι για εθνικιστές και μακεδονομάχους (το αγαπημένο θέμα κάθε αυνάνα).

Τρίτος τίτλος: "Σάββας Τσιτουρίδης Παρηγοριά στα κορίτσια του". Ο διαμόνιος ρεπόρτερ, που ήταν στην ομιλία του Τσιτουρίδη στην Τσιμισκή, είδε τις δύο χαριτωμένες κόρες του Σάββα και επινόησε το ρεπορτάζ. Μάλιστα στη μία την ψιλοέπεφτε ο λιγδιάρης, αλλά από καμάκι, έχει τόση σχέση όση το ΚΚΕ με την ανανέωση...Ξέρασε η κοπέλα...

Τέταρτος τίτλος: "Ποιός χάρισε το κόσμημα τάδε στη Νατάσα Καραμανλή;" Συνεχείς χυδαίες επιθέσεις -με χτυπήματα κάτω από τη μέση- σε ένα μη πολιτικό πρόσωπο, όπως η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Επαναλαμβάνω, ότι δεν είναι πολιτικό θέμα. Στην εφημερίδα γράφουν και πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι και υπάρχουν και άριστα θέματα. Μιλάω για το "στόχο" της εφημερίδας από τον εκδότη. Για το "μήνυμα" που αρέσκεται να δίνει η εφημερίδα στο εκάστοτε θύμα της και που δεν είναι άλλο από το:
"κοίτα κύριε τάδε, εμείς είμαστε πολύ δυνατοί, μπορούμε να σε κάνουμε ρόμπα από την εφημερίδα".

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, είναι πολύ χειρότερο από την ΑΥΡΙΑΝΗ του παρελθόντος, πολύ χειρότερο από τη σκανδαλοθηρική SUN.

Ξεχειλίζει από διάθεση εκβιασμού των πολιτικών, χτυπώντας τους σε ευαίσθητα προσωπικά - οικογενειακά θέματα κι όχι στις απόψεις και τις ιδέες. Οι οποίοι και κυρίως ο Καραμανλής, τη δέχονται αδιαμυρτύρητα. Ο σημερινός πρωθυπουργός μάλιστα σέβεται ευλαβικά τον "μαθηματικό τύπο" για την κατανομή και βάζει συνεχώς κρατική διαφήμιση στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (ΟΠΑΠ,κ.λ.π.), ενισχύοντας αυτούς που χυδαιολογούν εναντίον του και που δεν τον ..σέβονται καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades