Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Πάρτυ στη Βουλή !!


Ρουσφετολογικές προσλήψεις στη Βουλή έγιναν ακόμη και δύο ημέρες μετά την προκήρυξη των εκλογών και αφορούσαν μετακλητούς υπαλλήλους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» υπό τις ευλογίες του τότε προέδρου του Κοινοβουλίου Δημήτρη Σιούφα, στελέχη της ΝΔ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τη σιωπηρή συναίνεση όλων των κομμάτων, προσέλαβαν υπαλλήλους για τα γραφεία τους στη Βουλή, τα οποία επί της ουσίας είχαν πάψει να λειτουργούν.

Οι υπάλληλοι αυτοί μέσα σε τρεις μήνες από την έναρξη της νέας Βουλής θα μπορούν να μονιμοποιηθούν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

ΣΚΑΪ

Σχολιο Ρεμπετ-Καφε

Ελα μωρε πως κάνετε έτσι ;; Αφήστε τα παιδιά να φάνε ένα κομμάτι ψωμι ... Ο μαλάκας ο Ελληνικός λαος πληρώνει ... τι θα σου στοιχίσει αμα το διαιρέσεις με το 11 εκατομμύρια ;; Εεεε ; Αντε μην τα πάρω προεκλογικα !!!
Πλάκα πλάκα κι εμεις εδω ψαχνόμαστε για καμμιά τέτοια δουλειά ... κανα γραφειάκι, αλλα και καφε να φτιάζουμε στους Βουλευτές δεν πάει κι άσχημα ... έχουμε πήξει εδω στο μπλογκ πια !! Αλλα ξέχασα ... πρέπει να φιλήσουμε 8 κατουρημένες ποδιές, να φιλήσουμε 10 κ...λους και να τάξουμε και καμμιά 20ριά ψήφους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades