Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η Αννα πάλι σε κρίση ... θα την περάσουν ...


Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και όλα δείχνουν οτι στον πανεπιστημιακό χώρο αυτό είναι πραγματικότητα.

Μετά την πρόσφατη απόρριψη της υποψηφιότητάς της Άννας Παναγιωταρέα για τη θέση τακτικού καθηγητή στη σχολή ΜΜΕ του Αριστοτελείου, η ...μικρή Αννούλα έβγαλε σπυριά! Δεν έμεινε λοιπόν με σταυρωμένα τα χέρια... Κινήθηκε, κίνησε τα νήματα και επανέρχεται!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πρύτανης του πανεπιστημίου έστειλε και πάλι το φάκελλο της Άννας Παναγιωταρέα στη σχολή ΜΜΕ , ώστε να ξαναπεράσει από κρίση η αναπληρώτρια σήμερα, "καθηγήτρια"!

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου και με επερχόμενη αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, φαίνεται πως η Άννα και οι φίλοι της σκέφτηκαν οτι είναι καλύτερα να προσπαθήσουν να κλείσουν το ζήτημα τώρα... Έτσι, επανέρχονται, παρά την πανηγυρική απόρριψη και τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η υποψηφιότητά της δημοσιογράφου για τη θέση της τακτικής καθηγήτριας.

Η στήριξη αυτή του πρύτανη στην υποψηφιότητα της Άννας Παναγιωταρέα αναμένεται να προκαλέσει και νέο κύμα αντιδράσεων. Όμως, ο επιμένων νικά, και η Άννα Παναγιωταρέα επιμένει με νύχια και με δόντια να πάρει τη θέση, παρά το γεγονός οτι επικρίνεται τόσο για την επιστημονική της επάρκεια, για τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε να διδάσκει στα πανεπιστημιακά έδρανα, όσο και για την άσκηση της ιδιότητάς της αυτής σε καθημερινή βάση.

Για να δούμε λοιπόν, θα της περάσει της Άννας? Θα της γίνει το κέφι, να γίνει τακτική καθηγήτρια? Ή θα μείνει και πάλι ...εκτός νυμφώνος? Και πως θα το αντέξει αυτό ο εγωισμός της?

δημολόγος

Σχόλιο Ρεμπετ Καφε

Γιατί να μην την κάνουν τη βαριόμοιρη Καθηγήτρια στην έδρα της Μπουρδολογίας ή της Εξουσιογλυπτικής ή της Χρηματοσυλλεκτικής ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades