Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Μετα τις πυρκαγιές τέλη Αυγούστου καθαρίζει ο Δήμος Νέας Κυδωνίας ...


Πολλα τα προβλήματα και τα επείγοντα στους Δήμους όλης της χώρας. Στον όμορο της πόλης των Χανίων Δήμο Νέας Κυδωνίας, έχουν πολλα τρεχάματα και προτεραιότητες ... έτσι συμπεραίνουμε, αφου δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν με τον καθαρισμό του δασύλλιου της Χρυσής Ακτης.
Είναι πολλα τα ευρω απο τις ομπρέλλες, τις ξαπλώστρες και τις καντίνες που είναι διασπαρμένες στις όμορφες παραλίες, όπως : Χρυση Ακτη, Αγιοι Απόστολοι (1,2,3) Καλαμάκι, Σταλός, Αγία Μαρίνα.
Είναι μεγάλος ο καυμος απο τη μείωση των τελών παρεπιδημούντων στις τουριστικές χρυσοφόρες αυτες περιοχές !! Ναι αλλα και το λογαριασμό της ΔΕΗ που τον βάζουμε ;; Δημοτικά τέλη καθόλου ευκαταφρόνητα απο τις τεράστιες τουριστικές μονάδες, τις βίλλες, τις χιλιάδες κατοικίες κλπ
Είναι πολλα τα πανηγύρια και οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος και μαθαίνουμε ότι έχει αναλάβει εργολαβικά κάποιος Πολιτικός Μηχανικός υπάλληλος της Νομαρχίας και ιδιοκτήτης μικρου θεατρακίου στο υπόγειο του σπιτιού του στη Χρυση Ακτη.
Με όλες αυτες τις υποχρεώσεις ... πού μυαλό, να σκεφτούμε να καθαρίσουμε το δασάκι αυτο που θέριεψε τα τελευταία χρόνια ;; Με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές της Αττικής ο Δήμος συνεγέρθη και σήμερα έστειλε όπως είδαμε και καλως, αλλα καθυστερημένα ... κάποιο προσωπικό και μηχανήματα για τον καθαρισμό του δασυλλίου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades