Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Οι Κολυμβητές στην αρχαία Απτέρα

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, το μουσικό όχημα του αρχιτέκτονα, συνθέτη, στιχουργού και τραγουδιστή Αργύρη Μπακιρτζή, θα παρουσιάσουν αύριο τραγούδια τους στα πλαίσια της σειρας συναυλιών του ΥΠΠΟ : Βραδυά Αυγουστιάτικης Πανσέληνου στο χώρο της αρχαίας πόλης Απτέρας, στον κόλπο της Σούδας στα Χανιά.

chania.gr

Η ΚΕ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και το Δήμο Σούδας οργανώνουν και φέτος στην Αρχαία Απτέρα γιορταστική βραδιά για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στις 6 Αυγούστου και ώρα 21:00 με τους Χειμερινούς Κολυμβητές.

Φέτος σας προσκαλούμε σε μία…διαφορετική συναυλία με τους Χειμερινούς Κολυμβητές, με την ευκαιρία της επανακυκλοφορίας των τεσσάρων πρώτων δίσκων τους.

Για μια ακόμη φορά ο θεσμός της αυγουστιάτικης πανσελήνου στην Απτέρα προτείνει στους φίλους του που τον παρακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια μια ξεχωριστή συναυλία, που θα μείνει αξέχαστη σε όσους θα την παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα κάθε συναυλίας δημιουργείται «επί τόπου» και ….καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παρευρίσκονται άπαντες, δηλαδή:

Αργύρης Μπακιρτζής - φωνή, στίχοι, σύνθεση, Κώστας Βόμβολος – ακορντεόν, κανονάκι, Δημήτρης Μυστακίδης – κιθάρα, Χάρης Παπαδόπουλος – μπουζούκι, Θοδωρής Ρέλλος – σαξόφωνο, Μιχάλης Σιγανίδης – κοντραμπάσο, μαντολίνο, φωνή και Κώστας Σιδέρης – τζουράς, φωνή.

Πιστεύουμε ότι το κοινό του νομού Χανίων, για το οποίο προγραμματίζεται αυτή η εκδήλωση, δε θα χάσει την ευκαιρία να απολαύσει την εξαίρετη Μουσική στο μαγευτικό περιβάλλον της Αρχαίας Απτέρας.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω του προβλήματος στάθμευσης στο χώρο, οι επισκέπτες διανύουν κάποια απόσταση με τα πόδια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χορηγός της εκδήλωσης:Υπουργείο Πολιτισμού


Σημειωτέον ότι το αρχαίο θέατρο της Απτέρας είναι ακόμα "θαμμένο" και οι ενέργειες για να ξεκινήσει η "αποκάλυψη" του, κρατάνε χρόνια χωρις να ευωδώνονται ... αφου το ΥΠΠΟ ξέρουμε ότι είχε άλλες προτεραιότητες που είχαν να κάνουν και με το γεννητικό μόριο του ανθ-υπουργού Ζαχόπουλου ...
Ποιος είναι αυτος ;;
Εμμ ... με τόσα σκάνδαλα που να τον θυμόμαστε πια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades