Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Εκλεισε το τρωκτικό !!!

Μόλις μάθαμε ότι ένα απο τα πρώτα σε αναγνωσιμότητα ελληνικά Βlogs το περίφημο troktiko κατέβηκε απο το Διαδίκτυο !!

ΠΡΕΖΑ TV
PRESS.GR

Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοι, το λινκ αναφέρει ότι :
Αυτό το ιστολόγιο βρίσκεται υπό εξέταση λόγω πιθανής παράβασης των Όρων Υπηρεσιών Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτες

Όσο κι αν το troktiko είχε κάνει μια μεγάλη στροφή στα θέματα life style και ότι άλλο μπορει να φανταστεί κανεις, όπως π.χ. : ποιος σκύλος κέρδισε την προχθεσινή σκυλοδρομία στο τάδε χωριό των ΗΠΑ ..., δεν έπαψε να βάζει και καυτα πολιτικά θέματα, όπως και θέματα που αγγίζουν την ηθική υπόσταση των πολιτικών, που διαχειρίζονται τα του τόπου μας !! Το τελευταίο κάνουν βέβαια και καμμιά 200ρια άλλα Ελληνικά μπλογκ, που όμως δεν έχουν την αναγνωσιμότητα και τις πολλες αναρτήσεις του τρωκτικού, που σε πολλες περιπτώσεις χρησιμοποιείται απο όλους σαν η πιο γρήγορη πηγη ενημέρωσης.

Υπάρχει βέβαια και η βεντέτα του Γκιόλια με τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος Μάκης εξελίσσεται σε μεγαλο-νταβατζή των Ελληνικών μήντια και η χοντρή κόντρα του με τον φιλο-πράσινο Αναστασιάδη, μάλλον τον πείσμωσε παρα τον έκανε να τα παρατήσει !

Ακόμα παίζει το σενάριο ο φιλομητσοτακικός Μάκης να συμφώνησε την εξόντωση του Γκιόλια προτου προλάβει να αναπτύξει το μπλογκ σε προσοδοφόρο site, όπως έκανε ο ίδιος με το zougla.gr εκμεταλλευόμενος το όνομα του, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ...

Μπορεί τέλος να είναι μία κίνηση εντυπωσιασμού απέναντι στην Ελληνική μπλογκόσφαιρα για να βγάλουν τα μπλογκ τό σκασμό και ενόψει ΕΚΛΟΓΩΝ ... αφου ενάμισυ χρόνο τώρα δεν μπορουν να πάρουν ανάσα τα λαμόγια με το ξεσκέπασμα των ανομιών και εγκλημάτων τους !!

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades