Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2009

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

Κύριε Αβραμόπουλε,

Είμαι μη καπνιστής εδώ και χρόνια και σας θερμοπαρακαλώ να πάρετε πίσω την απαγόρευση του καπνίσματος που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου, διότι από την πρώτη κιόλας μέρα η ζωή μου έγινε κόλαση.

Εκεί που ήμουν ένας απλός παθητικός καπνιστής ανάμεσα σε καπνίζοντες, τώρα δέχομαι απειλές κατά της ζωής μου και όλοι με κοιτάνε ως Νο 1 υποψήφιο ρουφιάνο και καταδότη. Είμαι υποχρεωμένος να μην χρησιμοποιώ το κινητό μου και να μην απαντώ σε τηλέφωνα και γενικά βρίσκομαι σε απομόνωση, προκειμένου να μην «καρφώσω» τους καπνιστές.

Μάλιστα όλοι οι καπνίζοντες στο γραφείο – και δεν είναι λίγοι- ρίχνουν τα αποτσίγαρα στο καλάθι των απορριμμάτων μου, απειλώντας με ότι αν μπει έλεγχος, θα πουν όλοι μαζί ότι μόνο εγώ καπνίζω …

Ακόμα πρέπει να σας επισημάνω ότι, από την ώρα που ξεκίνησε η απαγόρευση, οι καπνίζοντες συνάδελφοι καπνίζουν διπλάσιο αριθμό τσιγάρων από πριν, ενώ έρχονται και άλλοι καπνιστές στο γραφείο εις ένδειξη αλληλεγγύης. Πλέον ο καπνός των τσιγάρων «κόβεται με το μαχαίρι».

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι, στην παράκληση μου να ελαττώσουν λίγο το κάπνισμα έλαβα την δια βοής απάντηση «όξω ρε ρουφιάνε»…

Παρακαλώ κύριε υπουργέ να ανακαλέσετε την απαγόρευση, διότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αναγκαστώ … να αρχίσω το κάπνισμα !

Μετά τιμής

Ένας μη ;;; ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ

Ξεκαρδιστικο !! Κυκλοφορεί απο μέϊλ σε μέϊλ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades