Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ο Δούκας ο δουλευταράς, ο ειλικρινής ... και το χρέος της Ψωροκώσταινας ...

Ο Πέτρος Δούκας σήμερα το πρωι σε εκπομπή του ραδιοφώνου του Αντέννα υπεραμύνθηκε της άμεμπτης πολιτικής πορείας του και διαφήμισε εαυτόν ότι δεν επωφελήθηκε απο το διάστημα που ο πεθερός του ήταν αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία ... μα και ο Καραμανλής όσο ήταν απλα αρχηγός και όχι Πρωθυπουργός όλοι πείναγαν ... τώρα είναι που έχουν ξεμασελιαστεί !!
Είπε ότι δούλευε στην Pepsico, στη Netmed και άλλες φιλανθρωπικές εταιρείες το διάστημα εκέινο στη δεκαετία του '90 δηλαδή ... δεν μας είπε όμως ότι την περίοδο του χρηματιστηρίου ήταν στο Λονδίνο και δούλευε στη Morgan Stanley -αν πιστέψουμε τις πηγες μας- και είχε άμεση ανάμειξη στην αφαίμαξη (κλοπη) του χρηματιστηρίου ως λέγεται, αφου είναι γνωστο ότι απο τους μεγαλύτερους κερδισμένους της τεράστιας αυτης κομπίνας -όπου δεν τιμωρήθηκε κανεις- ήταν ο πεθερός του Δούκα, Μιλτιάδης Εβερτ, ο Αχιλλέας Καραμανλής και ο Παν.Καμμένος απο πλευρας Νέας Δημοκρατίας !! Μάλιστα μετα απο λίγα χρόνια η κόρη του Αχιλλέα έγινε εφοπλίστρια στα 25 της, με 6 καράβια, ενω είναι γνωστο ότι ο Νομος Σερρων δεν έχει βγάλει ποτε μα ποτέ εφοπλιστή ...

Είπε όμως και μια ΑΛΗΘΕΙΑ !! Με δραματικό τρόπο λες και ήταν στην αντιπολίτευση είπε ότι :
110 με 120 δισεκατομμύρια ευρω είναι οι ανάγκες του δημοσίου και εισπράτουμε μόνο 60 δις !!! Ετσι αναγκαζόμαστε κάθε χρόνο να δανειζόμαστε απο τα διεθνή οικονομικά (τοκογλυφικά) ξένα κέντρα (η έκφραση αυτη του Παπανδρέου είναι προσθήκη δικη μας αφου "μαγνητίζει" πάντα ...)

Κάνοντας εμεις λοιπον απλους αλλα λογικούς υπολογισμούς και για να βοηθήσουμε Δούκα, Παπαθανασίου και Καραμανλή δίνουμε λύση στο πρόβλημα :
1,2 εκατ. υπάλληλοι επι 30.000 (μέσο όρο) = 36 δις
Αν τους μειώσει σε 300 χιλιάδες και με λιγότερο κόστος 300.000 x 20.000 = 6 δις

Αρα το κόστος των δημοσίων υπαλλήλων (θα είναι αμαρτία για αυτους που δουλεύουν πραγματικά και δημιουργικά, να τους πούμε εργαζόμενους αφου είναι γνωστο ότι τις μισες μέρες λείπουν και τις άλλες υποδουλεύουν) θα μειωθεί κατα 30 δις και απο κει εξοικονομεί τη μιση διαφορά !!
Αν τώρα απο τα 30 υπουργεία κόψει μισό δις δαπάνες που είναι πανεύκολο (φιέστες, γραφεία, ταξίδια κλπ) και μισό δις απο τον προϋπολογισμό τους ... να το ΘΑΥΜΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades