Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Διευκρινήσεις σχετικά με το "θανατηφόρο" ιο, στο Νοσοκομείο Χανίων

Μετα τη χθεσινή μας ανάρτηση σχετικά με άγνωστο, θανατηφόρο ιο στο Νοσοκομείο Χανίων και την παράλληλη ανάρτηση που έγινε απο το μπλογκ τρωκτικό, ο πανικός και ο σάλος που δημιουργήθηκε στην πόλη ήταν τεράστιος και απ'οτι φαίνεται κινητοποιήθηκε πολυς κόσμος !!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ !!

Τα μπλογκ είναι ένα ιντερνετικό μέσο που διαδραματίζει το ρόλο του, δεν είναι η φωνη της κυβέρνησης, ούτε ο εκπρόσωπος της Νομαρχίας ή κανενός φορέα. Ακόμα δεν είναι το WEB-SITE κανενός εκδότη εφημερίδας ή διευθυντή ειδήσεων κάποιου ραδιο-τηλεοπτικού μέσου. Αρα σαν τέτοια έπρεπε να αντιμετωπιστεί μια πληροφορία που αναρτήθηκε λακωνικά σε ένα ιντερνετικό μπλογκ, μαζι με τα σχετικά σχόλια που δεν άκουσα να σχολιάζονται ... Η πληροφορία προήλθε απο μία φήμη που εξαπλώθηκε αστραπιαία σε όλη την πόλη και θεωρήσαμε σωστο να την αναρτήσουμε έστω και χωρις τεκμηρίωση !!

Τελικά σήμερα στα Χανιώτικα Νέα, επίσημα το Νοσοκομείο Χανίων και ο ιατροδικαστής Στ. Μπελιβάνης διευκρινίζουν ότι ο θάνατος της μαίας δεν είχε σχέση με άγνωστο ιό αλλα ήταν απο παθολογικά αίτια που περιγράφονται αναλυτικά ενω δεύτερος θάνατος δεν υπήρξε.
Δείτε κι εδω

Σε σχόλιο Χανιώτη βιοκαλλιεργητή -όπως δηλώνει- ο οποίος έως τώρα στις 100δες αναρτήσεις μας δεν είχε πάρει θέση και ο οποίος μας κατηγόρησε για τόσο πια έλλειψη σοβαρότητας, απαντήσαμε ότι θα θέλαμε να έχουμε τον αντίλογο σε αυτη την πληροφορία, φήμη, που διέρρευσε χθες το μεσημέρι σε όλη την πόλη.

Υπενθυμίζουμε όμως την ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ σύμφωνα με την οποία πριν απο μία βδομάδα ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΧΑΝΙΩΝ πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα και τραυμάτισε άλλους δυο στη Σουγια, λόγω ψυχολογικων προβλήματων ενω τα πραγματικά γεγονότα σύμφωνα με τις "διαδόσεις" αλλα και σύμφωνα με μεταγενέστερο άρθρο της εφημερίδας "Σεληνιώτικα Νέα" είχαν να κάνουν με μια κλασσική περίπτωση ζωοκλοπής αφου ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί ακόμα 2 φορες με κλεμμένα ζώα στο αυτοκίνητο του και τη βραδυά εκείνη οπλισμένος είχε βγει πάλι να κλέψει αίγες !! Ακόμα και σήμερα λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα την αλήθεια και οι ψυχολόγοι επιστρατεύτηκαν στα μεγάλα κανάλια να διερευνήσουν τα πιθανά αίτια της παθολογίας του φονιά !!

Επομένως δεν τίθεται θέμα τεκμηρίωσης, πιστεύουμε ότι σαν μπλογκ κάναμε το χρέος μας να ενημερώσουμε για μια φήμη που διαδόθηκε αστραπιαία σε όλα τα Χανιά και πιο πέρα !!

Επ'ευκαιρία λοιπον της μεγάλης αναγνωσιμότητας του παρόντος μπλογκ λόγω του καυτου αυτου θέματος υγείας , μας δίνεται η ευκαιρία να ξαναπούμε ότι μακάρι να κινητοποιηθούν ΕΞΙΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ οι φορεις -που πληρώνονται αδρά γι'αυτο !!!!- σε θέματα που καίνε την πόλη και το Νομο όπως :

- Πρόσληψη απαραίτητου προσωπικού στο Νοσοκομείο Χανίων
- Πληρωμή χρεων Νοσοκομείου Χανίων
- Νεό κτίριο του ΙΚΑ αφου μετα την ενοποίηση των ταμείων το έως τώρα νέο κτιριο δεν επαρκεί !!
- Αδυναμία αξιοποίησης των κτιρίων του παλιού νοσοκομείου και της τεράστιας έκτασης του πρώην Ψυχιατρείου
- Κόμβος Αγίας Μαρίνας, στις Μουρνιές
- Το μεγάλωμα της Αμερικάνικης βάσης στο Ακρωτήρι
- Οι πυρηνικές κεφαλές των πυραύλων στο πεδίο βολης Κρήτης
- Η άρνηση της Ρ.Α.Ε. να δώσει άδειες λειτουργίας στις μονάδες φωτοβολταϊκών στην Κρήτη ενω προβλέπεται με ΝΟΜΟ !!!
- Πολυκαταστήματα με εντελώς παράνομες άδειες λειτουργίας (JUMBO κλπ)
- Βόρειος ΦΟΝΙΚΟΣ άξονας Κρήτης
- Ανεφάρμοστα σχέδια πόλης επι 20ετία
- Η ανικανότητα των συνεταιρισμών να πουλήσουν σε αξιοπρεπείς τιμες το καλύτερο ελαιόλαδο της Ευρώπης μαζι με αυτο της Καλαμάτας
και πολλα, πάρα πολλα άλλα ζωτικά και επείγοντα

Αντ'αυτου ασχολούνται οι πάντες με τα σκιάδια (πανελλήνιως άγνωστη λέξη εκτος απο τα Χανιά που σημαίνει τις τέντες των καταστημάτων στο Παλιό λιμάνι) και αν θα πρέπει να μπουν νέα υπο την αυστηρή επιτήρηση της εφορίας βυζαντινών αρχαιοτήτων !!!

2 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Δεν είναι πολύς καιρός που σας ανακάλυψα, εντελώς τυχαία. Επειδή αρκετά από αυτά που γράφετε με ενδιαφέρουν, κυρίως μουσικά, σας επισκέπτομαι τακτικότατα. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, έκρινα ότι πρέπει να αφήσω ένα σχόλιο, για αυτό που ένιωσα, διαβάζοντας την, και αυτό έκανα! Το τι είπαν ή έγραψαν εφημερίδες και τηλεοράσεις είναι δικό τους θέμα.
Όσο για τα υπόλοιπα,δείτε νεώτερο σχόλιο στην εν λόγω ανάρτηση σας. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Καλή συνέχεια, καλή καρδιά και προσοχή στις μύγες που ... μυγιάζουν!
(Υ.Γ: Δηλώνω βιοκαλλιεργητής, γιατί είμαι βιοκαλλιεργητής. Και βιοπαλαιστής! Από το 1996. Επιπλέον είμαι πολύ υπερήφανος ΚΑΙ δικαιωμένος για αυτή την επαγγελματική μου επιλογή. Το νοσοκομείο το βλέπω από μακρυά!)

REBET CAFE είπε...

Πρεπει να ψυλλιαζομαστε πιστευω για το παραμικρο στη Μπανανία που ζουμε, όχι βεβαια να πανικοβαλλομαστε αλλα μια εγρηγορση δε βλαφτει σε τετοια θεματα !! Ιδιως οταν (οπως ειπα) η πληροφορηση ειναι κατευθυνομενη απο αυτους που ειναι στις "ψηλες" καρεκλες !!
Ημουνα εκεινη τη μερα στα επειγοντα για συγγενικο μου προσωπο και εμαθα περι του ιου κλπ αργοτερα εκτος Νοσοκομειου με πιο μελανα χρωματα απο αυτο που περιγραφω. Πριν καποιους μηνες εζησα τις ελλειψεις και τις ατελειες του Νοσ. αφου εκανε εγχειριση πιο κοντινο μου προσωπο. Καλα που εβαλα μεσο και με αντιμετωπισανε σαν ανθρωπο !!
Οι τραυματιοφορεις την εχουνε δει μάτσο και φουμαρουνε ολημερις σε ενα δωματιο αρνουμενοι να κανουν τη δουλεια τους και αλλα πολλα ...
Την κατασταση στο Νοσοκομειο μας την ξερουμε ολοι. Τις προαλλες δεν ειχανε γαζες και αυτο περιεργως μαθευτηκε και επισημα !! Οι βουλευτες και οι επιτιμοι φαωνονται ποιον θα βαλουνε προεδρο, χρεη πνιγουν την καθε καλη προσπαθεια, στις προμηθειες και τα φαρμακα γινεται ότι και σε ολη την Ελλαδα κλπ
Υπαρχουν και θετικα αλλα δε νομιζω πως πρεπει να επικροτουμε αυτους που κανουν τη δουλεια τους σωστα εμεις δλδ τι κανουμε μια ζωη ;; Δεν ψαχνουμε για μπραβο ...
Στο νοσοκομειο καθημερινα υπολογισα οτι περνανε καπου 10.000 ατομα και θα επρεπε να ειναι τα πραγματα πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και πιο ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ !!
Αν ταρακουνησα το βαλτο λιγο και ενοχλησα καποιους ... τι να πω ;; συγγνωμη !!

cretan music - mantinades