Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Ποδηλάτης ψάχνει να βρει το δίκιο του ...

Πριν 3 μήνες ένας ποδηλάτης ο Χρήστος Μαχαιρίδης που είναι και εκδότης του πολιτιστικού περιοδικού "Ερεισμα" στα Χανιά, καθως περνούσε με το ποδήλατο δίπλα απο κάποια έργα του Δήμου χωρις σήμανση, έπεσε πάνω σε ένα εργάτη που κινήθηκε χωρις να τον προσέξει, με αποτέλεσμα να φύγει άγαρμπα απο το ποδήλατο και πέφτοντας να σπάσει το χέρι του και να είναι τώρα 3 μήνες χωρις δουλειά, όντας με πολυμελή οικογένεια κάνοντας καθημερινά φυσιοθεραπείες. Σε υπόμνηση του στο Δήμο ότι θα ζητήσει αποζημίωση, ο Δήμος απάντησε ότι δεν οφείλει τίποτα αφου το λάθος είναι του κύριου Μαχαιρίδη, ο οποίος -άκουσον άκουσον-στερείται άδειας κυκλοφορίας ποδηλάτου, ενω τα έργα είχαν σήμανση με κορδέλλες και ο εργάτης κινήθηκε για λίγο έξω απο τις κορδέλλες, όπου έπεσε επάνω του ο ποδηλάτης.
Σε αγωγή που έκανε στη συνέχεια ο Χ.Μ. ζητάει 80 χιλιάδες ευρω για ηθική και σωματική βλάβη, έξοδα ιατρών, εξετάσεων, φαρμάκων και φυσιοθεραπείας και φυσικά απώλεια εισοδήματος !!
Ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Σαματάς που μίλησε στην τηλεόραση ΚΥΔΩΝ δεν φαίνεται να βλέπει με συμπάθεια τον πονεμένο συμπολίτη του αφου επιμένει λαύρος ότι δεν φταίει ο Δήμος στο παραμικρό ενω δεδομένης της πολιτικής τοποθέτησης του κου Μιχαηλίδη στον αριστερό χώρο βλέπουμε τη Νεοδημοκρατική Δημαρχία να κωφεύει και να δείχνει περισσό πείσμα και περισσό αυταρχισμό που θυμίζει μετεμφυλιακές εποχές !!
Ελλας το μεγαλείο σου εν έτει 2009 ... την ώρα που λαλίστατοι οι Νεοδημοκράτες Δήμαρχος και Νομάρχης μιλάνε για ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ στα Χανιά !!

Η είδηση είναι απο το Κυδων tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades