Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2009

Φέρτε ένα Εισαγγελέα !!!

Υπόθεση Siemens, o Χριστοφοράκος ζει σαν πασας, οι μιζαδόροι των δύο κυβερνητικών κομμάτων τα έχουν πάρει και το ξέρει όλος ο ντουνιάς, τα στοιχεία τα έχει ο προαναφερόμενος, η υπόθεση παραγράφεται σε 5 μήνες και η δικαιοσύνη κοιμάται !!
Κουρδιστό πορτοκάλι

Ο κολλητός του Καραμανλή Ζαχόπουλος διασπαθίζει χρήμα απο τον κορβανά του ΟΠΑΠ -ένα απο τα καλύτερα "μαγαζιά" της Ευρώπης- όντας γενικός γραμματέας και αντ'αυτου του Υπουργού πολιτισμού, που φτάνει σε δις, οι πιο επιεικείς μιλάνε για κάπου 6 δις ευρω εδω κι εκει ... την ώρα που οι αγρότες πήραν 500 εκατομμύρια μόνο !! Οι απάτες και παραβάσεις καθήκοντος γίνανε γνωστες απο τα σεξουαλικά του σκάνδαλα και αυτος χαίρεται την ελευθερία του την ώρα που η δικαιοσύνη κοιμάται !!!
news 2417 (πέρσυ σαν σήμερα)
(Σε κυριλέ επιστημονικό περιοδικό εντόπισα χλιδάτη διαφήμιση του ΟΠΑΠ όπου έχει ιδρύσει ειδικό πρόγραμμα χορηγιών για τους φτωχους !!! Ο Θεος ξέρει σε ποιες τσέπες πάνε τα λεφτα ...)

Ενω όλοκληρη η ΕΛΑΣ και το πανελλήλιο συγκλονίζεται με τη γεμάτη μυστήριο απαγωγή του 82χρονου (!!!) μπίζνεσμαν Παναγόπουλου και οι ψυχολόγοι της αστυνομίας δουλεύουν υπερωρίες, επιχειρηματίας που τον ληστεύουν ένοπλοι ληστες μέρα μεσημέρι στη Γλυφάδα, καταστρέφεται και αυτοκτονεί μέσα σε 2 μέρες, ενω η αστυνομία κοιμάται !!!

Ενω η κρίση μαστίζει 10 εκατομμύρια Ελληνες και 3 εκατομμύρια αλλοδαπούς και λέμε το ψωμι ψωμάκι και το τζίπ τζιπάκι ... μέσα στα Χριστούγεννα κυβερνητικοί φωστήρες κάνουν χαριστικές ρυθμίσεις σε ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ, την ώρα που σκέφτονται την προσωποκράτηση για χρέη πάνω απο 150 χιλ. ευρω και παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη και η δικαιοσύνη κοιμάται !!!
press.gr

Εν μέσω της μαζικής εξόντωσης των Παλαιστινίων της Γάζας απο το κράτος του Ισρα ήλ, ο πρωθυπουργός και οι συν αυτω αφήνουν να μεταφορτώνονται όπλα και πυρομαχικά σε ελληνικό λιμάνι cargo στη ζούλα, προσκυνημένοι τελείως στον υπέρτατο νταβατζή του πλανήτη, παίζοντας χαφιέδικο και θανατηφόρο ρόλο, αυτοι που ευαγγελίστηκαν σεμνότητα ταπεινότητα και μια νέα Ελλάδα της ευημερίας, κόντρα σε διεθνείς νόμους και συμβάσεις και τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και ο Ο.Η.Ε. κοιμούνται ενω οι ψηφοφόροι αυτου του κόμματος δεν τους φτύνουν !!!...

Εν ψυχρω αστυνομικός πυροβολεί 15χρονο άοπλο μαθητή και αφου κάηκε όλη η Αθήνα απο τις αντιδράσεις τον έβαλαν φυλακή μαζι με το συνεργό του !! Ενω έπρεπε να έχει ήδη δικαστεί, παραμένει προφυλακσιμένος μέχρι να ξεχαστεί το γεγονός με κάτι τραγικότερο και να βγει μέχρι τα Χριστιούγεννα εξω και η δικαιοσύνη κοιμάται !!

Υπουργοί, υφυπουργοί πρόεδροι επιτροπών και άλλοι εμπλεκόμενοι σκάρωσαν τη μεγαλύτερη κλοπη κρατικού χρήματος μετα το χρηματιστήριο με ιθύνοντα νου τον εξ απορρήτων του Καραμανλή, Ρουσόπουλο ανταλλάσσοντας ανύπαρκτα ακίνητα της Μονης Βατοπαιδιου με περιουσία του δημοσίου και οι πάντες είναι ελεύθεροι ενω η δικαιοσύνη κοιμάται !!!

Η δικαιοσύνη
που την πληρώνουμε πλουσιοπάροχα κοιμάται !!! Μάλιστα πριν 2 χρόνια οι δικαστικοί πήραν με συνοπτικές διαδικασίες σε στυλ Γιάννης κερνα, Γιάννης πίνει, αναδρομικά όσα λεφτα χρειάζονται οι συνταξιούχοι και οι αγρότες για να πάρουν μία ελεημοσύνη ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades