Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Θα θυσιάσουν κι άλλους για να ξεχάσουμε τον Εφραιμ ...

Πραγματική πλύση εγκεφάλου στα κανάλια της χαζο-ιδιωτικής τηλεόρασης, εκει που το λεπτο η διαφήμιση έχει απο 30 έως 100 χιλιάδες ευρω, για τέτοια μαγαζιά γωνία μιλάμε και ασφαλώς και στα κρατικά κανάλια με τον παρολίγο θάνατο του φρουρου, απο ανώνυμο χτύπημα που έγινε σήμερα το πρωι και που σε χρόνο dt η ασφάλεια έβγαλε συμπέρασμα απο που προέρχεται !! Δεν τους έκατσε τελικά φόνος γιατί ο 21χρονος Διαμαντής είχε άγιο ή άγιους ... αφου τη σφαίρα στην καρδιά σταμάτησε το κινητό ή τα 2 κινητά κατα άλλους που είχε στην τσέπη !! Για τύχη όση ο Ζαχόπουλος μιλάμε και μακάρι να σωθεί ο άνθρωπος, αν και η "δουλειά" του αστυνομικού εκ προοιμίου περικλείει κίνδυνο !! Σε αντίθεση με το φόνο του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο πρωθυπουργός ευαισθητοποιήθηκε και μίλησε στα κανάλια μετα απο 2-3 ώρες πράγμα που με το μικρο Αλέξανδρο έκανε σε 3 μέρες, ενω ο σχετικός υπουργός παιδείας ξενύχταγε στα μπουζούκια την ώρα που καίγονταν η Αθήνα !!!
Βέβαια δεν είναι δυνατόν να σκεφτεί εχέφρων Ελληνας ότι κάποιος τρομοκράτης 2ης ή 3ης γενιάς, προφανώς κάποιος πρωτόβγαλτος νεαρός που λογικά το χέρι του πρέπει να τρέμει, θα πετύχει μετα τις τυφλες ριπες στην καρδιά ένα κινούμενο (φανταζόμαστε) άνθρωπο απο απόσταση 20 μέτρων ...
Τα μέσα μαζικής επιρροής όπως είπε τις προάλλες και ο επαναστάτης... Νότης Σφακιανάκης, έβαλαν στην άκρη ακόμα και τη Γάζα και τη σφαγη τόσων χιλιάδων αμάχων Παλαιστινίων για να δώσουν ακούσια ή εκούσια πνοη ζωης σε μιά κυβέρνηση που παραπαίει κάτω απο το βάρος βρωμερών οικονομικών σκανδάλων, μια ομάδα πολιτικών που θέλει ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜE ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ, ΤΗ SIEMENS, ΤΗΝ COSCO, ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ, ΤΑ ΒΡΩΜΟΛΟΓΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, να κλείσουν δουλειές που εχουν προσυπογράψει και να μην οδηγήσουν σε δίκη τον Ρουσόπουλο, το Βουλγαράκη και τη σύζυγο του, τον Εφραιμ Κουτσου, τον Δούκα, τον Μπασιάκο, τον Χριστοφορίδη, τους εμπλεκόμενους στα βρωμόλογα και όλους τους άλλους ... Τελικα οι μόνοι Νεοδημοκράτες που την πλήρωσαν και αμαυρώθηκε το όνομα τους ηταν ο Μαγγίνας με το αναψυκτήριο, ο Τσιτουρίδης με τους κουμπάρους, ο Μαρκογιαννάκης και ο Δαϊλάκης που έκαναν πταισματάκια ενω οι μεγάλοι άρπαγες και παρανομήσαντες κάνανε διακοπές τώρα τις γιορτές σε σουίτες των 600 ευρω (βλέπε υφυπ.εξωτερ.Δούκα)
!!
Αν προσέξετε το βίντεο με τις δηλωσεις του Παυλόπουλου δεν μπορει να κρύψει το χαμόγελο του ενω ο Ζαγορίτης αυτη τη στιγμη στον Αντέννα, φρέσκος, ιλαρός και λαλίστατος καταγγέλει την τρομοκρατία ... ο νοων νοήτω, ξυπνάτε ραγιάδες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades