Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Προβοκάτσια βρωμάει το χτύπημα με καλάσνικωφ ...

Ανώνυμο χτύπημα αστυνομικού φρουρου έγινε σήμερα το πρωι και ο χρόνος είναι σημαδιακός για όσους προσέχουν τις λεπτομέρειες. Δεν έγινε εν βρασμω ψυχής τότε που οι αντιδράσεις ήταν ζεστες και αν ήταν να γίνει απο κουκουλοφόρους (ορίτζιναλ) θα γινόταν τότε ! Μετα απο τις διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για να μη συμπέσει στις γιορτινές μέρες και δεν το προσέξει κανεις και αφου γίναν συσκέψεις και διαβούλια και η απαραίτητη προετοιμασία των σχετικών υπηρεσιών διεκπεραίωσης βρώμικων σκοπων και Δευτεριάτικο σε εύκολο σχετικά στόχο, ανώνυμα με καλάσνικωφ κάποιος "χ" πυροβόλησε αστυνομικό ο οποίος χαροπαλεύει. Σίγουροι ύποπτοι οι αντιεξουσιαστές και οι κουκουλοφόροι και τα κανάλια με το ανάλογο αντίτιμο είναι πρόθυμα να το διαλαλήσουν πέρα ως πέρα και να πείσουν την Ελληνική κοινη γνώμη ότι οι κακοι κουκουλοφόροι κυκλοφορούν άνετα στην Αθήνα οπλισμένοι και σκοτώνουν αέρα πατέρα !! Να μας πείσουν δηλαδή ότι "Εντάξει μωρε ... μας φάγατε εσεις ένα, θα σας φάμε κι εσας αλλον ένα κι όλα καλα το λύσαμε το πρόβλημα της αστυνομοκρατίας και τα Βατοπαίδια και το γενικότερα ξεχείλωμα και ξέσκισμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!"
Ετσι όλα καλα για τους κυβερνώντες, ένα- ένα το σκορ, πατσίσαμε και μόνο με ένα θύμα ... και άντε τώρα να σηκώσουμε το ποσοστό γιατί έχουμε και δουλειές να κλείσουμε ... παλιά κόλπα ...
Τώρα είναι που πρέπει να εξεγερθεί και να διαδηλώσει ειρηνικά η νεολαία βάζοντας ακόμα στις καταγγελίες της, την ΙΣΡΑΗΛΟΠΟΙΗΣΗ του πλανήτη και τη νομιμοποίηση της επιβολής των όπλων !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades