Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Να που ξεχάσαμε κιόλας τη RASSADEL

Mind games, παιγνίδια του μυαλού ... και πως ένας λαός ολόκληρος ξέχασε τη RASSADEL τα εγκληματικά κόλπα του μοναχού Εφραιμ και της παρέας του και τη διαπλοκή με τη νέα γενιά των Νεοδημοκρατών Ρουσόπουλο, Καραμανλή, Αλογοσκούφη, Βουλγαράκη, Δούκα, Μπασιάκο κλπ Πραγματικά όποιος μιλάει τώρα για Βατοπαίδι και τις κλεψιές, απατεωνιές σκάνδαλα και αμαρτίες των εμπλεκομένων μάλλον θα θεωρηθεί ξεπερασμένος ... ενω τιμούμε ασφαλώς τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη, ούτε λόγος !!

Με το X Factor δεν μπορούσε να γίνει αυτο, με τα χαζοδελτία του Star ούτε, με τη διεθνή συγκυρία τίποτα ... μήπως έπρεπε να βρεθεί κάτι τραγικό να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου ;; Ούτε ο Καλτεζάς δεν είχε σκοτωθεί έτσι, τότε ήταν εν αμύνει ο αστυνόμος που πυροβόλησε !! Εδω έχουμε μια εν ψυχρω δολοφονία μπροστα σε κόσμο στις καφετέριες και όχι σε μια άδεια Στουρνάρη, σημειολογίες που πρέπει να τις προσέξουμε, ενα σόου του Κορκονέα γνωστου στην πιάτσα "δεν παίρνω χαμπάρι" μπάτσου !!

Το διακύβευμα είναι μεγάλο για την ηγετική ομάδα της Ν.Δ. !! Χάνουν την εξουσία, τους διαγράφει το πολιτικό σύστημα, χάνουν τον κόσμο κατω απο τα πόδια τους, κατηγορούνται για απάτη πολιτική και ποινική, οι κύρηκες της επανίδρυσης βρίσκονται με το κεφάλι στον πάγκο του χασάπη και κάποιος παράφρωνας θα ήταν ικανός να τους "σώσει" καταστρώνοντας ένα τέτοιο σχέδιο !!

Και να η επόμενη μέρα, όλοι σήμερα ακόμα και δημοκράτες μιλάνε για τους κακους αναρχικούς, τους γνωστους άγνωστους, τους κουκουλοφόρους -μέσα σε αυτους και πολλοι αστυνόμοι μεταμφιεσμένοι- και κανεις δε μιλάει πια για Βατοπαίδι, Ρουσόπουλο, κλεψιές, Siemens, ξεπούλημα λιμανιών, ασφαλιστικό και όλη αυτη την παρωδία κτηνωδία αλλα και βησσοδομία πάνω στο πτώμα της Ελληνικής οικονομίας !! Ενας λαός που εκτος απο τα golden boys δουλεύει 2 και 3 δουλειές και ένα κράτος που δεν μπορει να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα !! ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ !! Τά χουνε μαζέψει όλα οι τράπεζες, οι κρατικές εταιρείες και η εφορία και κατα τ'αλλα δεν έχουν λεφτα τα ταμεία για περίθαλψη και συντάξεις και δεν έχουν να πληρώσουν τους γιατρούς ενω μας πλασσάρουν εβδομάδα 4 ημερών, την ώρα που δικαστικοί, βουλευτές και golden boys βολεύουν την κωλάρα τους !!
Ο Γιωργάκης περιμένει την εξουσία μοιραία να έρθει σε αυτον αλλα τα κουκιά δεν του βγαίνουν ακόμα ενω η Ντόρα περιμένει κι αυτη και μπορούμε να υποθέσουμε ή ότι έχασε τη μπάλα ή ότι έχει παίξει και αυτη κάποιο ρόλο ...
Ούτως ή άλλως σύντομα θα φύγουν, οι εξελίξεις θα είναι ανεξέλεγκτες ... αυτοι οι πολιτικοί έχουν μόνο πτύελο να εισπράξουν απο δω και ύστερα ...
Οσο για αυτους που ψάχνουν τους κουκουλοφόρους, ας ψάξουν καλύτερα τους γονεις τους που πεινάνε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades