Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Το λογαριασμό στη Rassadel παρακαλω !!

Ας κάνουμε ένα πρόχειρο απολογισμό των ζημιών απο την εξέγερση των νεολαίων με αφορμή το φόνο του 15χρονου Αλέξη που όλοι είδαμε ότι δολοφονήθηκε απο απόσταση χωρις απειλή και όπως είπαν την επόμενη μέρα αυτόπτες, κρατώντας ο φρουρος με τα δύο χέρια το πιστόλι σε ευθεία γραμμη και με αιτία τα αυξημένα προβλήματα του λαου και την κοροϊδία και κλεψιά των Golden boys.

Απο τα επίσημα στοιχεια κάπου 450 μαγαζιά έχουν ζημιές. Εστω ότι είναι 1.000 τα καμμένα μαγαζιά με ζημιές 30.000 το καθένα, έχουμε 30 εκατομμύρια ευρω. Εστω ότι τα 3-4 μαγαζιά που καταστράφηκαν ολοσχερώς (Intersport, Zara κλπ) είχαν ζημιά 3 δις δρχ. το καθένα δηλαδή κάπου 12 εκατομμύρια ευρω !!
ΣΥΝΟΛΟ : 42 εκατομμύρια ευρω
Ας βάλουμε και τις τράπεζες άλλα 20 εκατομμύρια και τους κάδους και άλλα δημόσια και δημοτικά άλλα 18 φτάνουμε στα 80 εκατομμύρια ευρω.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΤΗΣ RASSADEL ΗΤΑΝ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!!

Ας μην ξεχνάμε ότι το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ξεκίνησε με αρχικό κεφάλαιο τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ που παράνομα αντάλλαξαν κλέφτες του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ, μια λαμογιά που είχαν δρομολογήσει ήδη ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

υγ
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι ένα βδομαδιάτικο του Ρέμου είναι κάπου 150 χιλιάδες ευρω και η σαιζον της Μενεγάκη 3 εκατομμύρια ευρω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades