Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Μεγάλη ατζέντα και ποιος θα τη σηκώσει ...

Πολλα θέματα έχει ο Κωστάκης, καραμπινάτα που κανονικά δεν θάπρεπε ούτε να κοιμάται ούτε να χαμογελάει !! Αφου άφησε το Ρουσόπουλο να κάνει real estate για να κονομήσει με τον ανεκδιήγητο Κύπριο μπίζνεσμαν Εφραίμ που να του μείνει χρόνος του ερμου ... Κατα τ'αλλα η ζωη συνεχίζεται και τα καθημερινά θέματα της απουσίας κράτους, και της έλλειψης υπευθυνότητας, σοβαρότητας αλλα και νομιμότητας απο τη δημόσια ζωη, μας καταπλακώνει και μας φθείρει καθημερινά !!
ΘΕΜΑ 1
Ο Αλογοσκούφης και τα επιτελεία του, οι οικονομικοί καθηγητές με πολλα και λαμπερά πτυχία, αμέσως μόλις έγινε η κρίση και η Αμερικάνικη κυβέρνηση έδωσε χρήματα για να στηρίξει τις τράπεζες απατεώνες, έδωσαν 28 δις ευρω στις δικες μας Τράπεζες για να τις στηρίξουν, αυτες που όπως φωνάζει ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ πέρσυ είχαν 7 δις κέρδη !! Οι τράπεζες με το μεγαλύτερο επιτόκιο δανεισμου 2 και 3 φορες πάνω απο όλες τις "ανεπτυγμένες χώρες", αυτες οι τράπεζες είχαν πρόβλημα !! Τώρα, βγαίνει τάχα μου τσαμπουκαλεμένος (πάλι) να πεί "όχι δεν δίνουμε ούτε ένα ευρω" !! Ωραίος πρωθυπουργός, καλα νομίζει ότι παίζει σε καμμιά αυλη με τα παιδάκια ;; Είναι αυτη διακυβέρνηση είναι αυτη σοβαρή κυβέρνηση ;;
Σχόλιο τεμπελεύοντος ή ανίκανου πρωθυπουργού : Η κρίση, ο Αλογοσκούφης, τα μπόνους, ο Καρατζαφέρης, ο Αλαβάνος αυτοι με παρέσυραν ...

ΘΕΜΑ 2
Επίδομα φτώχειας λέει θα δώσει η κυβέρνηση. Επίδομα σε υγιείς ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά ή παίρνουν ψίχουλα !! Αυτα σας μάθανε στα ακριβά Πανεπιστήμια που σπουδάζατε 20 χρόνια ;; Αυτα λέγατε προεκλογικά ;; Δεν είπαμε να προσλάβετε αναξιοκρατικά και εκει που δεν χρειάζονται υπαλλήλους, αλλα όπως προεκλογικά διαλαλείτε όλοι, να δημιουργηθούν όροι και προυποθέσεις για νέες επιχειρήσεις, να εξασφαλισθούν ανταγωνιστικές τιμες και να δοθει βοήθεια στους νέους αγρότες με μικρο κλήρο και προσλήψεις εκει που όντως χρειάζονται με μείωση των άχρηστων συμβούλων με τους τεράστιους μισθους και περικοπές απο σπατάλες και έξοδα περιττά των υπουργείων και υπηρεσιών.
Σχόλιο ιδίου : Πότε το είπαμε εμεις, που ήτανε, τι ώρα, τι καιρο έκανε ;; Φέρτε μου το βίντεο !!
ΘΕΜΑ 3
Τέλος ακίνητης περιουσίας άλλο πάλι κέρατο κι αυτο !! Για να βγάλει πόσα είπανε 10 δίς ;; Την ώρα που ο ΟΠΑΠ έχει κέρδη ΚΑΘΑΡΑ 80 δις το χρόνο (είμαστε τρίτοι στον κόσμο σε τζόγο, σε απόλυτα νούμερα και πρώτοι σε αναλογία !!) και μετα την αποκάλυψη της λαμογιάς στο ΥΠΠΟ σταμάτησαν να ρέουν προς τα εκει και ρέουν ένας Θεος ξέρει που. Ενα απο τα καλύτερα μαγαζιά της ΕΥΡΩΠΗΣ είναι ο ΟΠΑΠ και ακολουθούν οι 3 μεγαλύτερες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !! Και αυτοι βάζουν ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ στο ΛΑΟ που θα χαρατσώνονται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, σα δε ντρέπονται ... και τρέχουν τελευταία στιγμη να βγάλουν την πρώτη κατοικία με συνιδιοκτησία αλλα τα γκαραζ λέει θα πληρώσουν !
Σχόλιο ιδίου : Σεμνα και ταπεινά !!
ΘΕΜΑ 4

Δεν το αναφέρουν παρα ελάχιστοι και πολυ χαλαρά ... Τα ελληνικά ταμεία έχασαν τρελλά λεφτα με την παγκόσμια κρίση και το ξεφούσκωμα των ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ FOUNDS !! Απο καλη πηγη έμαθα ότι ένα απο τα πλουσιότερα ταμεία της ΕΥΡΩΠΗΣ, αυτο των μηχανικών το ΤΣΜΕΔΕ, έχασε 210 εκατομμύρια ευρω και δεν άνοιξε μύτη !! Ούτε ξέρουμε πόσα παίχτηκαν, που παίχτηκαν, ποιοι τα έπαιξαν, πόσα ΧΑΣΑΜΕ, ποιοι τα πήραν και αν θα μπει κανεις με τη διαδικασία έστω του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ στη φυλακή !!

Σχόλιο πρωθυπουργεύοντος : Συγγνώμη μιλάω με τη Νατάσα στο κινητό
ΘΕΜΑ 5
Πως και πως περιμένουνε λέει να πάρουν τα λεφτα του λαού απο τα τέλη κυκλοφορίας και το τέλος ακίνητης περιουσίας για να πληρώσουν λέει τις υποχρεώσεις τους αυτοι οι κρετίνοι που μας κυβερνάνε, που μετα απο 5 χρόνια διακυβέρνησης τίποτα απο τα προεκλογικά ευχολόγια τους δεν έχει γίνει πράξη αλλα μόνο λαμογιές σε προσωπικό και κρατικό επίπεδο. Και έχεις και τον Πέτρο Δούκα στην τιβι χαμογελώντας να λέει ότι το δημόσιο μας χρέος μας είναι ... εντάξει ... 150 δίς ευρω !! (αν θυμάμαι καλα...)
Σχόλιο πρωθυπουργεύοντος : Συγγνώμη μιλάω με τη μαμα μου στο κινητό
ΘΕΜΑ 6
12.500 (δωδεκά μιση χιλιάδες) δημόσιοι υπάλληλοι (άνθρωποι δηλαδή) δεν παίρνουν το εφάπαξ τους βγαίνοντας στη συνταξιοδότηση γιατί λέει δεν έχει λεφτα ο κορβανάς.

Σχόλιο ιδίου : Δε βαριέσαι μωρε άστους να πεθάνουνε μια ώρα αρχίτερα ...
ΘΕΜΑ 7
Ανακαλύφτηκε λέει συμφωνητικό του Δήμου Αμαρουσίου με ιδιώτη που νοικιάζει ταμπέλες διαφημιστικές απο τις οποίες σκοτώθηκαν κάποιοι πρόσφατα.

Σχόλιο ιδίου : Ελαα ;; πως ανακαλύφτηκε ρε παιδιά, δεν μπορούσανε να το κρύψουν καλύτερα ;; Ευτυχώς άλλοι 578 Δήμοι τα κρύβουν καλύτερα !!
ΘΕΜΑ 8
Γέμισαν οι Δικαστικές Φυλακές Χανίων (στο κεντρικότερο σημείο της πόλης) με αποτέλεσμα οι φυλακισμένοι να κοιμούνται στο πάτωμα !! Οι νέες φυλακές Αγιάς (δίπλα στις αγροτικές) είναι στους σοβάδες και μάλλον θα μείνουν έτσι γιατι ο εργολάβος είναι απλήρωτος ...
Σχόλιο ιδίου : Ρε πουσ..η μου είπαμε η αστυνομία να τους πιάνει όλους, είπαμε οι δικαστές να τους ρίχνουνε καμμια ποινη, εε όχι κι έτσι
Επίλογος
Καθως γινόταν διαπλάτυνση της οδου Περιβολίων μέσα στα Χανιά, ένας δρόμος με διαρκή κυκλοφορία, είχαν απομείνει τώρα και μέρες 2 κολώνες της ΔΕΗ μπετονένιες ένα μέτρο μέσα στο δρόμο ! Πριν λίγες μέρες, προς το σούρουπο πατέρας 4 παιδιών με το μεγάλο γιο του, φοιτητη, πάνω σε μηχανάκι έπεσαν πάνω σε μία κολώνα. Ο πατέρας αν και φορούσε κράνος είναι ακόμα στην εντατική σε καταστολή, ο γιός ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Σήμερα έμαθα ότι η ΔΕΗ την ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ μετατόπισε τις κολώνες !!!
Σχόλιο ιδίου : Βρε τον κακόμοιρο ...

Αυτα και πολλα άλλα και εμεις κυττάμε αν φταίει ο Ντεν Κάτεν, τις καμπύλες του κάθε ξέκω..ου που πλασσάρει ο Αναστασιάδης, ποιό κακομοίρη θα βγάλει το X factor και γιατί χάθηκε η Καλομοίρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades