Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Δύσκολες ώρες για τον Κωστάκη, γενναίες ώρες για τη δικαιοσύνη

Τους έκαψε Εφραίμ, Ρουσόπουλο και παρέα ο οδηγός του Εφραίμ απο ότι φαίνεται !! Ισως να τσιγγουνεύτηκαν να του δώσουν κι αυτουνού μεγάλο μπαξίσι ... την ώρα που κάπου 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ τα τελευταία χρόνια εισέπραξε το Βατοπαίδι απο ΕΝΟΙΚΙΑ και την ώρα που ο Έλληνας στενάζει, οι συνταξιούχοι λιμοκτονούν, η νέα γενιά τη βγάζει με 700 το μήνα, τα ταμεία είναι άδεια, οι αγρότες είναι στη μοίρα τους και μόνο κάποιοι κομματικά βολεμένοι σε χλιδάτες ΔΕΚΟ μαζεύουν ότι φράγκα μπορουν για τις δύσκολες μέρες, σε γλάστρες, ζαρντινιέρες και αλλου αφου οι τράπεζες δε σου εξασφαλίζουν ακομα και τα 100.000 ευρω που αισθμαίνων ανήγγειλε ο Αλογoμούρης !! Αυτο τους μάρανε !!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΩΡΕ ...

Οι δύο εισαγγελείς που παραιτήθηκαν σήμερα το έκαναν λόγω προφανούς Καραμανλικής πίεσης και αυτο είναι είναι καραμπινάτη ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και ΟΜΩΣ τα περισσότερα κανάλια υποβάθμισαν το θέμα αλλα και πολλα αγωνιστικά κατα τ'αλλα μπλογκ έκαναν το ίδιο !! Τρέμη, Οικονομέας Ευαγγελάτος και λοιπά ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, δημοσιόγραφοι των 300 χιλιάρικων το χρόνο και πάνω, τα έριξαν στον κακο Εφραίμ την ώρα που αγχωμένος κι αυτος ο κακόμοιρος ένοιωσε την κρύα αντιμετώπιση του Κωστάκη και την πλάτη του Ρουσόπουλου ...
Ο Γιωργάκης φωνάζει ότι αυτο είναι η πρώτη φορα που γίνεται μεταδικτατορικά ... ε μην τρελλαθούμε, ο μπαμπάς του δίδαξε αυτη τη διακυβέρνηση που ακόμα και ο εφιάλτης Μητσοτάκης πολλες φορες τη μιμήθηκε !!
Και το σκάνδαλο Κοσκωτά απο οδηγούς βγήκε στα φόρα ...
ΕΘΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
PRESS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades