Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2008

Τι δεν έδειξαν...

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου είχαν εκπομπή οι δύο εθνικοί μας διασκεδαστές - και όχι μόνο... Ο Λάκης. Κι ο Θέμος. Και οι δύο, στηρίζουν το show τους σε μία απλή σύλληψη: σε βιντεάκια τα οποία και σατυρίζουν με υπέροχο - συνήθως - τρόπο. Και σατυρίζουν τα πάντα. Κάθε τι που προβάλλεται και εμπεριέχει έστω και ίχνος στοιχείου. Από κάθε πιθανή και απίθανη εκπομπή.
Τα πάντα;
Εντελώς συμπτωματικά...κάτι τους ξέφυγε(;).
Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» συνέβη κάτι εκπληκτικό: για πρώτη φορά στα 4 χρόνια διακυβέρνησης Ν.Δ. τόλμησε κάποιος, ο γνωστός τρελογιατρός Φικώρης, να μιλήσει σταράτα στην τηλεόραση για ένα κορυφαίο παράδειγμα αναξιοκρατίας και νεποτισμού: την τρελή εξέλιξη της Νατάσσας Καραμανλή από βρεφονηπιαγωγός σε ιατρός-χειρούργος-με ντοκτορά μέσα σε 4 (πολλά λέω) χρόνια!
«Εγώ μαλάκας είμαι που μου βγήκε ο κώλος να γίνω γιατρός;» είπε ο Φικιώρης. Δείτε εδώ το video:
http://www.youtube.com/watch?v=_cXvLOM-mKE
Ο Λάκης μας, που παίζει τα άπαντα από Φικιώρη και του αρέσει η γλώσσα της αλήθειας, αγνόησε το συγκεκριμένο απόσπασμα που και Φικιώρη είχε, και γέλιο είχε, και αλήθειες έλεγε. Έπαιξε ένα άλλο, από την ίδια εκπομπή, ανώδυνο για τον Καραμανλή. Ο Θέμος δεν έπαιξε τίποτα.
Δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν το πήραν χαμπάρι. Τα βλέπουν όλα.
Εύκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι τους υπαγορεύτηκε να το «θάψουν».
Βλέπετε, ΟΛΑ αυτά που είναι ενοχλητικά για το ΤΣΑΝΤΙΡΙ του Μαξίμου πρέπει να εξαφανίζονται...

Αναδημοσιευση απο το blog : press-gr.blogspot.com/
press-gr.blogspot.com/2008/02/blog-post_8181.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades